Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti milletvekili aday adayı Yücel, KHA ve Lale Haber’i ziyaret etti

SİYASET 13.03.2023 - 13:26, Güncelleme: 13.03.2023 - 13:26
 

AK Parti milletvekili aday adayı Yücel, KHA ve Lale Haber’i ziyaret etti

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Mehmet Yücel, Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber’i ziyaret etti.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan milletvekili seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Mehmet Yücel Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Milletvekili aday adayı Mehmet Yücel, “14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir’e hizmet etmek için aday adayı olmaya karar verdim. Beni ben yapan şehrimize olan borcumu siyasi arenada şehrimize hizmet etmek için ödemek istiyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda şahsıma milletvekili adaylığı nasip olduğu takdirde gece gündüz demeden şehrimiz için çalışacağım” dedi. Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Mehmet Yücel hayırlı olsun dileklerini iletirken çalışmalarında da başarılar diledi.  
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Mehmet Yücel, Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber’i ziyaret etti.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan milletvekili seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Mehmet Yücel Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Milletvekili aday adayı Mehmet Yücel, “14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde AK Parti’den Nevşehir’e hizmet etmek için aday adayı olmaya karar verdim. Beni ben yapan şehrimize olan borcumu siyasi arenada şehrimize hizmet etmek için ödemek istiyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda şahsıma milletvekili adaylığı nasip olduğu takdirde gece gündüz demeden şehrimiz için çalışacağım” dedi.

Kapadokya Haber Ajansı ve Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Mehmet Yücel hayırlı olsun dileklerini iletirken çalışmalarında da başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.