Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti milletvekili aday adayı Çömçe, Savran’ı ziyaret etti

SİYASET 17.03.2023 - 10:02, Güncelleme: 17.03.2023 - 10:02
 

AK Parti milletvekili aday adayı Çömçe, Savran’ı ziyaret etti

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Uzm. Dr. Fatma Çömçe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Uzman Dr. Fatma Çömçe çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti’den aday adaylık başvurusunu yapmasının ardından ziyaretlerini sürdüren Fatma Çömçe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Çömçe, bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Savran’a bilgiler verirken aday olduğu takdirde ise de yapmayı planladığı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Fatma Çömçe’ye teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.  
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Uzm. Dr. Fatma Çömçe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Uzman Dr. Fatma Çömçe çalışmalarına aralıksız devam ediyor. AK Parti’den aday adaylık başvurusunu yapmasının ardından ziyaretlerini sürdüren Fatma Çömçe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran’ı ziyaret ederek bir süre görüştü. Çömçe, bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Savran’a bilgiler verirken aday olduğu takdirde ise de yapmayı planladığı çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti milletvekili aday adayı Fatma Çömçe’ye teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.