Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Kadın Kolları İl Kongresi Hafta Sonunda Yapılacak

SİYASET 24.01.2018 - 09:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Kadın Kolları İl Kongresi Hafta Sonunda Yapılacak

AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı olağan kongresi 28 Ocak Pazar günü yapılacak.
  AK Parti’de İlçe Kadın Kolları Olağan kongresinin tamamlanmasının ardından İl Kadın Kolları Olağan kongresi 28 Ocak Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde saat 13.00’te yapılacak. AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından bu göreve Ayşe Bilgiç’in atanmasının ardından ise kongrede tek aday olacak.   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan olağan kongreye AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve çok sayıda partilinin de katılması bekleniyor.   AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Ayşe Bilgiç bu görevi Nihal Kutlar’dan devir almıştı. 
AK Parti Nevşehir İl Kadın Kolları Başkanlığı olağan kongresi 28 Ocak Pazar günü yapılacak.

 

AK Parti’de İlçe Kadın Kolları Olağan kongresinin tamamlanmasının ardından İl Kadın Kolları Olağan kongresi 28 Ocak Pazar günü Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde saat 13.00’te yapılacak. AK Parti Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından bu göreve Ayşe Bilgiç’in atanmasının ardından ise kongrede tek aday olacak.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan olağan kongreye AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve çok sayıda partilinin de katılması bekleniyor.

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Ayşe Bilgiç bu görevi Nihal Kutlar’dan devir almıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.