Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti İl Başkanı, "Sosyal medyada paylaşılan temayül sonuçlarına kimse inanmasın"

SİYASET 27.03.2023 - 17:55, Güncelleme: 27.03.2023 - 17:55
 

AK Parti İl Başkanı, "Sosyal medyada paylaşılan temayül sonuçlarına kimse inanmasın"

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran bazı sosyal medya hesaplarında yayınlanan ve gruplarda paylaşılan temayül yoklaması sonuçlarını yalanladı.
  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran bazı sosyal medya hesapları ve whatsapp gruplarında Cumartesi günü yapılan temayül sonuçlarının paylaşılması ile ilgili açıklamada bulunurken paylaşılan sonuçlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “AK Parti Genel Merkezimiz tarafından tüm Türkiye’de 25 Mart 2023 tarihinde eş zamanlı olarak düzenlenen 28.Dönem milletvekili aday adaylığı temayül yoklamasının Nevşehir sonuçları ile ilgili olarak sosyal medyada yayınlanan haberler asılsız olup gerçeği yansıtmamaktadır. Genel Merkezimiz tarafından yapılan temayül, e-temayül olarak yapılmış olup sonuçlar sadece Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız tarafından görülmektedir” ifadelerine yer verdi.  
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran bazı sosyal medya hesaplarında yayınlanan ve gruplarda paylaşılan temayül yoklaması sonuçlarını yalanladı.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran bazı sosyal medya hesapları ve whatsapp gruplarında Cumartesi günü yapılan temayül sonuçlarının paylaşılması ile ilgili açıklamada bulunurken paylaşılan sonuçlara itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “ AK Parti Genel Merkezimiz tarafından tüm Türkiye’de 25 Mart 2023 tarihinde eş zamanlı olarak düzenlenen 28.Dönem milletvekili aday adaylığı temayül yoklamasının Nevşehir sonuçları ile ilgili olarak sosyal medyada yayınlanan haberler asılsız olup gerçeği yansıtmamaktadır. Genel Merkezimiz tarafından yapılan temayül, e- temayül olarak yapılmış olup sonuçlar sadece Sayın Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız tarafından görülmektedir” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.