Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti İl Başkanı Kemikkıran şehri karış karış dolaşıyor

SİYASET 23.10.2023 - 18:22, Güncelleme: 23.10.2023 - 18:22
 

AK Parti İl Başkanı Kemikkıran şehri karış karış dolaşıyor

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Cumhur İttifakı ortağı olan MHP İl Başkanı Adnan Doğu, şehri dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla görüşüyor.
  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve MHP İl Başkanı Adnan Doğu şehrin sorunlarını yerinde görmek ve vatandaşları dinlemek için şehrin her köşesini dolaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gazhane Caddesi’ni dolaşarak esnafları dinleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Kemikkıran, bugün de Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi’ni gezdi. Burada esnafları gezen Kemikkıran  istek ve talepleri dinledi. Vatandaşlarla da sıcak sohbetlerde bulunan Kemikkıran esnaflarla her fırsatta görüştüklerini söyledi. Gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendiren Kemikkıran “  Milli İrade caddesindeyiz.  Kıymetli esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaf ziyaretimiz esnasında vatandaşlarımızla da sohbet etme imkanı bulduk. Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan hemşerilerimize şükranlarımı sunuyor, esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum. Misafirperverlikleri için değerli esnaflarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve Cumhur İttifakı ortağı olan MHP İl Başkanı Adnan Doğu, şehri dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla görüşüyor.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve MHP İl Başkanı Adnan Doğu şehrin sorunlarını yerinde görmek ve vatandaşları dinlemek için şehrin her köşesini dolaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gazhane Caddesi’ni dolaşarak esnafları dinleyen ve vatandaşlarla sohbet eden Kemikkıran, bugün de Yeni Mahalle Milli İrade Caddesi’ni gezdi.

Burada esnafları gezen Kemikkıran  istek ve talepleri dinledi. Vatandaşlarla da sıcak sohbetlerde bulunan Kemikkıran esnaflarla her fırsatta görüştüklerini söyledi. Gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendiren Kemikkıran “  Milli İrade caddesindeyiz.  Kıymetli esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaf ziyaretimiz esnasında vatandaşlarımızla da sohbet etme imkanı bulduk. Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan hemşerilerimize şükranlarımı sunuyor, esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum. Misafirperverlikleri için değerli esnaflarımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.