Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti heyeti, gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi

SİYASET 06.05.2023 - 11:32, Güncelleme: 06.05.2023 - 11:32
 

AK Parti heyeti, gazeteciler ile kahvaltıda bir araya geldi

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ev sahipliğinde milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
  14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti teşkilatları gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ev sahipliğinde milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Mustafa Rauf Yanar ve partililer, Nevşehir’de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, “ 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Milletvekili adaylarımızın yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet Savran ve 14 belediye başkanımız ve teşkilatlarımız gece gündüz demeden çalışıyor. 14 Mayıs akşamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden başkanlığa seçilecekken Nevşehir’den ise 3 adayımızı Ankara’ya göndereceğiz” dedi. Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran da konuşmasında, AK Parti’nin 3 milletvekilini de kazanacaklarına inandıklarını söyledi. Savran, “AK Parti milletvekili adaylarımız ile gece gündüz demeden saha çalışmalarında bulunuyoruz. 14 Mayıs akşamında inşallah yine Nevşehir özlediği tabloya kavuşarak 3 milletvekili adayımızı da Ankara’ya gönderecek. Nevşehir birlik ve beraberlik olarak hizmetlerini almaya devam edecek” diye konuştu. AK Parti Nevşehir milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve Mustafa Rauf Yanar’da açıklamalarında, “14 Mayıs seçimlerinde vatandaşlarımız kararını vermiş. Kimin kimle birlikte yol aldığını görüyorlar. İnşallah 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinde Nevşehir tarihi oy ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi seçecektir” diye konuştular.
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ev sahipliğinde milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir’de görev yapan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

 

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde AK Parti teşkilatları gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ev sahipliğinde milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan, Mustafa Rauf Yanar ve partililer, Nevşehir’de görev yapmakta olan basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Burada konuşan AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, “ 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Milletvekili adaylarımızın yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanımız Mehmet Savran ve 14 belediye başkanımız ve teşkilatlarımız gece gündüz demeden çalışıyor. 14 Mayıs akşamında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yeniden başkanlığa seçilecekken Nevşehir’den ise 3 adayımızı Ankara’ya göndereceğiz” dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran da konuşmasında, AK Parti’nin 3 milletvekilini de kazanacaklarına inandıklarını söyledi. Savran, “ AK Parti milletvekili adaylarımız ile gece gündüz demeden saha çalışmalarında bulunuyoruz. 14 Mayıs akşamında inşallah yine Nevşehir özlediği tabloya kavuşarak 3 milletvekili adayımızı da Ankara’ya gönderecek. Nevşehir birlik ve beraberlik olarak hizmetlerini almaya devam edecek” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve Mustafa Rauf Yanar’da açıklamalarında, “14 Mayıs seçimlerinde vatandaşlarımız kararını vermiş. Kimin kimle birlikte yol aldığını görüyorlar. İnşallah 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimlerinde Nevşehir tarihi oy ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’yi seçecektir” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.