Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Çiftçi, “Biz birlikte daha güçlüyüz”

SİYASET 07.03.2024 - 22:53, Güncelleme: 07.03.2024 - 22:53
 

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Çiftçi, “Biz birlikte daha güçlüyüz”

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim ofisini dolduran Gülşehirlilere teşekkür ederken biz birlikte daha güçlüyüz mesajı verdi.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’nin Ofisi Gülşehirli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Gün içerisinde seçim çalışmalarını partililer ile birlikte sürdüren Çiftçi akşam ise seçim ofisini dolduran vatandaşlarla bir araya geldi. Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim ofisini dolduran vatandaşlara yaptığı konuşmada biz birlikte daha güçlüyüz mesajı verdi. Çifçi, “Akşamın bu saatlerinde ofisimizi dolduran vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Görüyorum ki sizlerde bizler gibi ilk günkü heyecan ve aşkla bizlere destek veriyorsunuz. Bizlerde size söz verdiğimiz gibi bugüne kadar gece gündüz çalıştık. Gülşehir’imizi el birliği ile güzelleştirmeye devam edeceğiz. Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Sizler bizlerin yanında olduğu sürece daha güçlü olacağız. Unutmayın biz birlikte daha güçlüyüz” dedi.  
Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim ofisini dolduran Gülşehirlilere teşekkür ederken biz birlikte daha güçlüyüz mesajı verdi.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi’nin Ofisi Gülşehirli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Gün içerisinde seçim çalışmalarını partililer ile birlikte sürdüren Çiftçi akşam ise seçim ofisini dolduran vatandaşlarla bir araya geldi.

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi seçim ofisini dolduran vatandaşlara yaptığı konuşmada biz birlikte daha güçlüyüz mesajı verdi. Çifçi, “Akşamın bu saatlerinde ofisimizi dolduran vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Görüyorum ki sizlerde bizler gibi ilk günkü heyecan ve aşkla bizlere destek veriyorsunuz. Bizlerde size söz verdiğimiz gibi bugüne kadar gece gündüz çalıştık. Gülşehir’imizi el birliği ile güzelleştirmeye devam edeceğiz. Biz gücümüzü sizlerden alıyoruz. Sizler bizlerin yanında olduğu sürece daha güçlü olacağız. Unutmayın biz birlikte daha güçlüyüz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.