Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, Lale Haber’i ziyaret etti

SİYASET 20.02.2024 - 14:55, Güncelleme: 20.02.2024 - 14:55
 

AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, Lale Haber’i ziyaret etti

AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çetinkaya, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Çat Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Çetinkaya, Kapadokya Haber Ajansı sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Çetinkaya, Çat beldesinde yaptığı seçim çalışmaları hakkında bilgiler verirken Çat Kasabası’na yeni güzellikler katmak için yola çıktıklarını ifade ederken Çat için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti. Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çetinkaya’ya teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çetinkaya, Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’nin Çat Belediye Başkan Adayı olan Hüseyin Çetinkaya, Kapadokya Haber Ajansı sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin’i ziyaret etti. Çetinkaya, Çat beldesinde yaptığı seçim çalışmaları hakkında bilgiler verirken Çat Kasabası’na yeni güzellikler katmak için yola çıktıklarını ifade ederken Çat için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti.

Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin ise nazik ziyaretlerinden dolayı AK Parti Çat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çetinkaya’ya teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.