Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Belediye Başkan Adayı Çiftci'den gövde gösterisi

SİYASET 18.02.2024 - 19:17, Güncelleme: 18.02.2024 - 19:17
 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Çiftci'den gövde gösterisi

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci, bugün yaptığı seçim çalışmalarında Tuzköy ve Karacaşar Mahallelerinde gövde gösterisi yaptı.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarına başlayan Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci beraberinde AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan ve partililer ile Karacaşar ve Tuzköy Mahallesinde adeta gövde gösterisi yaparken Karacaşar ve Tuzköylülerin desteğini alması dikkatlerden kaçmadı. Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci, Karacaşar ve Tuzköy’de karşılaştığı yoğun ilgi sonrasında sizlerin bu coşkusu bizlerin sorumluluğunu bir kat daha artırıyor dedi. Ciftci,  Bizler gece gündüz Gülşehir’imiz için çalışırken birileri gibi laf değil icraatlare imza atıyoruz. Bugün görüyoruz ki Karacaşar Mahallemizde, Tuzköy Mahallemizde kararını çoktan vermiş. Biz sizlerle birlikte Gülşehir’imiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.  
Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci, bugün yaptığı seçim çalışmalarında Tuzköy ve Karacaşar Mahallelerinde gövde gösterisi yaptı.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarına başlayan Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci beraberinde AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan ve partililer ile Karacaşar ve Tuzköy Mahallesinde adeta gövde gösterisi yaparken Karacaşar ve Tuzköylülerin desteğini alması dikkatlerden kaçmadı.

Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftci, Karacaşar ve Tuzköy’de karşılaştığı yoğun ilgi sonrasında sizlerin bu coşkusu bizlerin sorumluluğunu bir kat daha artırıyor dedi. Ciftci,  Bizler gece gündüz Gülşehir’imiz için çalışırken birileri gibi laf değil icraatlare imza atıyoruz. Bugün görüyoruz ki Karacaşar Mahallemizde, Tuzköy Mahallemizde kararını çoktan vermiş. Biz sizlerle birlikte Gülşehir’imiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.