Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Parti Aday Adayı Avlanmaz, İyilik Ödülü Aldı

SİYASET 08.05.2018 - 21:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Aday Adayı Avlanmaz, İyilik Ödülü Aldı

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Ahmet Avlanmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ‘İyilik Ödülünü’ aldı.
  AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Ahmet Avlanmaz İl Müftüsü Yakup Öztürk’ü ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Avlanmaz daha sonra ise Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Burada Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi üyeleriyle bir süre sohbet eden Avlanmaz daha sonra ise burada kendisine Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından verilen İyilik Ödülünü aldı.   AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Ahmet Avlanmaz kendisine verilen bu ödülden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederken kendisinin bu tür çalışmalara aralıksız devam edecektir dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Ahmet Avlanmaz, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ‘İyilik Ödülünü’ aldı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Ahmet Avlanmaz İl Müftüsü Yakup Öztürk’ü ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Avlanmaz daha sonra ise Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Burada Diyanet Vakfı Nevşehir Şubesi üyeleriyle bir süre sohbet eden Avlanmaz daha sonra ise burada kendisine Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından verilen İyilik Ödülünü aldı.

 

AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Ahmet Avlanmaz kendisine verilen bu ödülden dolayı son derece mutlu olduğunu ifade ederken kendisinin bu tür çalışmalara aralıksız devam edecektir dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.