Sitenin sağında bir giydirme reklam

AK Gençlere yağmur çamur işlemiyor

SİYASET 24.04.2023 - 15:36, Güncelleme: 24.04.2023 - 15:36
 

AK Gençlere yağmur çamur işlemiyor

NEVŞEHİR(MHA) 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanlığı deyim yerinde ise arı gibi çalışıyor.
  AK Partili Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'nin de desteğiyle ilçeyi AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle süsleyen Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan ve beraberindeki gençler yağmur, çamur dinlemeden AK Partinin başarısı için harıl harıl çalışıyor.   AK Partiye hizmet yolunda ellerinden ne geliyorsa onu yerine getirme gayreti içerisinde bulunduklarını söyleyen AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, "AK Gençlik Gülşehir olarak; yağmur, çamur demeden partimize hizmet yolunda elimizden gelen her işi yapmaya talibiz. Bize tüm çalışmalarımızda destek olan Belediye Başkanımız Sayın Av. Fatih Çiftçi'ye, İlçe Başkanımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.          
NEVŞEHİR(MHA) 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanlığı deyim yerinde ise arı gibi çalışıyor.

 

AK Partili Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'nin de desteğiyle ilçeyi AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleriyle süsleyen Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan ve beraberindeki gençler yağmur, çamur dinlemeden AK Partinin başarısı için harıl harıl çalışıyor.  

AK Partiye hizmet yolunda ellerinden ne geliyorsa onu yerine getirme gayreti içerisinde bulunduklarını söyleyen AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Bozan, " AK Gençlik Gülşehir olarak; yağmur, çamur demeden partimize hizmet yolunda elimizden gelen her işi yapmaya talibiz. Bize tüm çalışmalarımızda destek olan Belediye Başkanımız Sayın Av. Fatih Çiftçi'ye, İlçe Başkanımıza ve tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.  

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.