Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Afrika’nın en fakir ülkesi Nevşehir İHH sayesinde Kur’an-ı Kerim’e kavuştu

GÜNCEL 28.01.2024 - 19:33, Güncelleme: 28.01.2024 - 19:33
 

Afrika’nın en fakir ülkesi Nevşehir İHH sayesinde Kur’an-ı Kerim’e kavuştu

İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları tarafından Afrika’nın en fakir ülkesi Burundi’de Kur’an-ı Kerim dağıtımı yapıldı.
  Burundi, uzun yıllardır Batılı ülkelerce yeraltı ve yer üstü zenginlikleri sömürülen Afrika ülkelerinden. Halkının çoğunluğu Müslüman olan ülkede, İslam’a yeni yönelen insanlar aynı zamanda dinlerini layıkıyla yaşamak isteyen ve kutsal kitabımızdan mahrum olmanın hüznünü yaşayan halk Nevşehir’de gönderilen hediyelerle mutlu oldu. İHH Nevşehir Kadın Kollarınca düzenlenen kampanya kapsamında. Toplanan yüzlerce Kur’an-ı Kerim, Afrika’nın en fakir ülkesi Burundi’ye ulaştırıldı. Kur’an-ı Kerim’i teslim alan Müslümanlar bu en kıymetli hediye için Nevşehirli hayırseverlere teşekkür ederek hayr dua etti. İHH gönüllüleri Nevşehir il genelinde olduğu gibi, tüm kadim coğrafyalarda mazlumların ihtiyaç duyduğu yardımları ulaştırabilmek için seferber olmaya devam ediyor.   İHH'nın yardım faaliyetlerine destek olmak isterseniz: 0535 932 7125 'i arayabilirsiniz.  
İHH Nevşehir İnsani Yardım Derneği Kadın Kolları tarafından Afrika’nın en fakir ülkesi Burundi’de Kur’an-ı Kerim dağıtımı yapıldı.

 

Burundi, uzun yıllardır Batılı ülkelerce yeraltı ve yer üstü zenginlikleri sömürülen Afrika ülkelerinden. Halkının çoğunluğu Müslüman olan ülkede, İslam’a yeni yönelen insanlar aynı zamanda dinlerini layıkıyla yaşamak isteyen ve kutsal kitabımızdan mahrum olmanın hüznünü yaşayan halk Nevşehir’de gönderilen hediyelerle mutlu oldu. İHH Nevşehir Kadın Kollarınca düzenlenen kampanya kapsamında. Toplanan yüzlerce Kur’an-ı Kerim, Afrika’nın en fakir ülkesi Burundi’ye ulaştırıldı.

Kur’an-ı Kerim’i teslim alan Müslümanlar bu en kıymetli hediye için Nevşehirli hayırseverlere teşekkür ederek hayr dua etti. İHH gönüllüleri Nevşehir il genelinde olduğu gibi, tüm kadim coğrafyalarda mazlumların ihtiyaç duyduğu yardımları ulaştırabilmek için seferber olmaya devam ediyor.

 

İHH'nın yardım faaliyetlerine destek olmak isterseniz: 0535 932 7125 'i arayabilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.