Sitenin sağında bir giydirme reklam

Adalet Sarayı Önüne Araç Park Ettirmek Ne Kadar Doğru

NEVŞEHİR 22.08.2016 - 16:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Adalet Sarayı Önüne Araç Park Ettirmek Ne Kadar Doğru

Nevşehir Adalet Sarayı önünde bulunan araçlar konusunda ne gibi önlemler alınacak.
  Nevşehir Adalet Sarayı önünde bulunan araçlar konusunda ne gibi önlemler alınacak. Türkiye özellikle 15 Temmuz tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından darbe girişiminde bulunulmasının ardında terör örgütüne yönelik operasyonlara kilitlendi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de FETÖ terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyonlar sonrasında hemen hemen her gün adliyeye sevkler yaşanıyor. Bu kapsamda ise Adalet Sarayı önüne araçların gelişi güzel park edilmesi ve hiçbir kontrol yapılmaması ise dikkatlerden kaçmıyor. Vatandaşlar ise son günlerde yaşanan olaylar sonrasında Adalet Sarayı önüne park yasağının getirilmesinin doğru bir karar olacağını bu  alana sadece güvenlik güçlerine ait araçların park etmesi gerektiğini belirtti. 
Nevşehir Adalet Sarayı önünde bulunan araçlar konusunda ne gibi önlemler alınacak.

 

Nevşehir Adalet Sarayı önünde bulunan araçlar konusunda ne gibi önlemler alınacak.

Türkiye özellikle 15 Temmuz tarihinde FETÖ terör örgütü tarafından darbe girişiminde bulunulmasının ardında terör örgütüne yönelik operasyonlara kilitlendi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de FETÖ terör örgütü mensuplarına yönelik yapılan operasyonlar sonrasında hemen hemen her gün adliyeye sevkler yaşanıyor. Bu kapsamda ise Adalet Sarayı önüne araçların gelişi güzel park edilmesi ve hiçbir kontrol yapılmaması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Vatandaşlar ise son günlerde yaşanan olaylar sonrasında Adalet Sarayı önüne park yasağının getirilmesinin doğru bir karar olacağını bu  alana sadece güvenlik güçlerine ait araçların park etmesi gerektiğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.