Sitenin sağında bir giydirme reklam

Acıgöl ve Yazıhüyük'ten deprem bölgelerine destek

İLÇELER 22.02.2023 - 09:43, Güncelleme: 22.02.2023 - 10:12
 

Acıgöl ve Yazıhüyük'ten deprem bölgelerine destek

Acıgöl Belediyesi ve Yazıhüyük Belediyesi, iş birliği ile deprem bölgelerine soba ve odun-kömür desteğinde bulundu.
  Acıgöl Belediyesi, Derinkuyu’ya bağlı Yazıhüyük Belediyesi ile birlikte deprem sonrası ısınma sorunu yaşayan depremzedelere soba ve yakacak odun-kömür temin etti. Belediye personelleri ve hayırsever vatandaşların desteğiyle alınan soba, odun ve kömürler, tırlara yüklenerek deprem bölgelerine gönderildi. Acıgöl Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “Yazıhüyük Belediye Başkanımız Sn. Cengiz Çavdar ve Acıgöl Belediyemizle yaptığımız ortak çalışmamızda, hayırsever vatandaşlarımız ve Belediye personellerimizin katkısıyla almış olduğumuz Odun ,kömür ve sobalarımızı deprem bölgesine gönderdik. Allah hayırlarınızı kabul etsin" ifadelerine yer verildi.   
Acıgöl Belediyesi ve Yazıhüyük Belediyesi, iş birliği ile deprem bölgelerine soba ve odun-kömür desteğinde bulundu.

 

Acıgöl Belediyesi, Derinkuyu’ya bağlı Yazıhüyük Belediyesi ile birlikte deprem sonrası ısınma sorunu yaşayan depremzedelere soba ve yakacak odun-kömür temin etti.

Belediye personelleri ve hayırsever vatandaşların desteğiyle alınan soba, odun ve kömürler, tırlara yüklenerek deprem bölgelerine gönderildi.

Acıgöl Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, “ Yazıhüyük Belediye Başkanımız Sn. Cengiz Çavdar ve Acıgöl Belediyemizle yaptığımız ortak çalışmamızda, hayırsever vatandaşlarımız ve Belediye personellerimizin katkısıyla almış olduğumuz Odun ,kömür ve sobalarımızı deprem bölgesine gönderdik. Allah hayırlarınızı kabul etsin" ifadelerine yer verildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.