Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl imam hatipli öğrenci bölge birincisi oldu

EĞİTİM 06.05.2023 - 13:01, Güncelleme: 06.05.2023 - 13:01
 

Acıgöl imam hatipli öğrenci bölge birincisi oldu

NEVŞEHİR(MHA) "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması" bölge kısmı Yozgat'ta yapıldı.
  Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmaya Nevşehir il birincisi Acıgöl İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Sabri Kaplan katıldı. Yarışma sonunda Hafız Kaplan bölge birincisi olarak seçildi.  Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Mehmet Kahraman, 10 farklı il birincilerinin yarıştığı yarışma sonucu bölge birincisi olan Mehmet Sabri Kaplan'a Türkiye yarışmasında başarılar dilerken, Acıgöl İmam Hatip Lisesi İdareci ve öğretmenlerini tebrik etti.   
NEVŞEHİR(MHA) "Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması" bölge kısmı Yozgat'ta yapıldı.

 

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen yarışmaya Nevşehir il birincisi Acıgöl İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Sabri Kaplan katıldı. Yarışma sonunda Hafız Kaplan bölge birincisi olarak seçildi. 

Alemdar İmam Hatipliler Derneği Başkanı Mehmet Kahraman, 10 farklı il birincilerinin yarıştığı yarışma sonucu bölge birincisi olan Mehmet Sabri Kaplan'a Türkiye yarışmasında başarılar dilerken, Acıgöl İmam Hatip Lisesi İdareci ve öğretmenlerini tebrik etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.