Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Acıgöl HEM'de Hayat Boyu Öğrenme etkinlikleri sürüyor

EĞİTİM 07.10.2023 - 13:22, Güncelleme: 07.10.2023 - 13:22
 

Acıgöl HEM'de Hayat Boyu Öğrenme etkinlikleri sürüyor

NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Halk Eğitim merkezinde her dönem yeni çalışmalar ile hayat boyu öğrenmeye katkı sunmaya devam ediliyor.
  2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da Genel ve Mesleki kurslar ile Acıgöl Halk Eğitim Merkezi planlamaya aldığı kurslar ile değerli vatandaşların ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak. Merkez Müdürlüğü, "Bu yıl bizlerle beraber çalışma isteğinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı personellerine, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan alan uzmanlarına ve Usta Öğreticilere teşekkür ederiz. Kursları; e-yaygın.meb.gov.tr adresinden, sosyal medya hesaplarımızdan (acıgolhem: Twitter, Facebook, Instagram, YouTube) ve acigolhem.meb.k12.tr web sayfamızdan takip edebilirsiniz" açıklamasında bulundu.
NEVŞEHİR(MHA) Acıgöl Halk Eğitim merkezinde her dönem yeni çalışmalar ile hayat boyu öğrenmeye katkı sunmaya devam ediliyor.

 

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında da Genel ve Mesleki kurslar ile  Acıgöl Halk Eğitim Merkezi planlamaya aldığı kurslar ile değerli vatandaşların ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayacak.

Merkez Müdürlüğü, "Bu yıl bizlerle beraber çalışma isteğinde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı personellerine, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan alan uzmanlarına ve Usta Öğreticilere teşekkür ederiz. Kursları; e-yaygın.meb.gov.tr adresinden, sosyal medya hesaplarımızdan (acıgolhem: Twitter, Facebook, Instagram, YouTube) ve acigolhem.meb.k12.tr web sayfamızdan takip edebilirsiniz" açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.