Sitenin sağında bir giydirme reklam

52 Orduspor, “Nevşehir Belediyespor maçında canlı yayın olmayacak”

SPOR 22.05.2023 - 11:10, Güncelleme: 22.05.2023 - 11:10
 

52 Orduspor, “Nevşehir Belediyespor maçında canlı yayın olmayacak”

52 Orduspor yönetimi 24 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan 52 Orduspor-Nevşehir Belediyespor karşılaşmasının canlı olarak yayınlanmayacağını açıkladı.
  52 Orduspor yönetimi 24 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan play-off karşılaşması öncesinde yayınladığı açıklamada 52 Orduspor-Nevşehir Belediyespor karşılaşması öncesinde Orduspor taraftarlarına biletlerin ücretsiz dağıtılacağını açıklarken maçın canlı olarak herhangi bir yerden verilmeyeceğini açıkladı. 52 Orduspor tarafından yapılan açıklamada,  “24 Mayıs 2023 Çarşamba günü, akşam saat 20.00’de, Yeni Ordu Stadı'nda, Nevşehir Belediyespor ile zorlu bir Play-off 1. Tur müsabakası oynayacağız. Bu müsabakanın biletlerinin tamamı yönetim kurulu tarafından alınarak, taraftarlarımıza ve maça gelmek isteyen seyircilerimize bu günden itibaren dağıtılacaktır. Taraftarlarımız, seyircilerimiz ve tüm Ordulular Başkan ve yönetim kurulu üyelerimizin misafirleridir. Ayrıca maç yayını da olmayacaktır. Bu zorlu müsabakada tüm taraftarlarımızı ve Orduluları 19 ilçemizle beraber bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz ve Yeni Ordu Stadında Nevşehir Belediyespor ile oynanacak olan maçımıza davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.    
52 Orduspor yönetimi 24 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan 52 Orduspor-Nevşehir Belediyespor karşılaşmasının canlı olarak yayınlanmayacağını açıkladı.

 

52 Orduspor yönetimi 24 Mayıs Çarşamba günü oynanacak olan play-off karşılaşması öncesinde yayınladığı açıklamada 52 Orduspor- Nevşehir Belediyespor karşılaşması öncesinde Orduspor taraftarlarına biletlerin ücretsiz dağıtılacağını açıklarken maçın canlı olarak herhangi bir yerden verilmeyeceğini açıkladı.

52 Orduspor tarafından yapılan açıklamada,  “24 Mayıs 2023 Çarşamba günü, akşam saat 20.00’de, Yeni Ordu Stadı'nda, Nevşehir Belediyespor ile zorlu bir Play-off 1. Tur müsabakası oynayacağız. Bu müsabakanın biletlerinin tamamı yönetim kurulu tarafından alınarak, taraftarlarımıza ve maça gelmek isteyen seyircilerimize bu günden itibaren dağıtılacaktır. Taraftarlarımız, seyircilerimiz ve tüm Ordulular Başkan ve yönetim kurulu üyelerimizin misafirleridir. Ayrıca maç yayını da olmayacaktır. Bu zorlu müsabakada tüm taraftarlarımızı ve Orduluları 19 ilçemizle beraber bizleri yalnız bırakmayacaklarını biliyoruz ve Yeni Ordu Stadında Nevşehir Belediyespor ile oynanacak olan maçımıza davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.