Sitenin sağında bir giydirme reklam

29. Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü sahibi belli oldu

KÜLTÜR-SANAT (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.08.2022 - 19:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 19:15
 

29. Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü sahibi belli oldu

59.Ulusal 33. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl 29.su verilecek olan Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü sahibi Kamil Ateşoğulları oldu.
Anma Komitesi tarafından oluşturulan Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü jürisi tarafından önerilen adaylar içerisinde Kamil Ateşoğulları Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü’ne layık görüldü. Kamil Ateşoğlulları kimdir? Kamil Ateşoğulları 1944 yılında Maraş’ın Göksun İlçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Kamu Yönetimi uzmanlık programını bitirdi. SSK Genel Müdürlüğü’nde çalışırken DİSK/Sosyal-iş Sendikasında yöneticilik, serbest avukatlık, CHP ve SHP Altındağ İlçe Başkanlığı, 19.Dönem Ankara Milletvekilliği, TBMM Adalet Komisyonu üyeliği ve SHP Cezaevleri Komisyonu sözcülüğü yaptı. Milletvekilliğinden sonra İnsan Hakları Derneği Genel Sekreterliği yaptı. Türkiye Barış Meclisi üyesidir. Mahkemece kapatılması kararı verilen DİSK /Emekli Sen ‘nin kurucularındandır. Şu anda İnsan Hakları Danışma Kurulu üyesidir. Alevi Kurumları adına hazırladığı rapor, yazı ve kitapçıklar dışında; • Bir insanlık suçu, Ölüm Cezası • Uluslararası Çalışma Örgütü /İLO • Bir uzun yürüyüş ve iki uzun gün (Bu Kitap ayrıca belgesel olarak bazı TV kanalarında gösterimi yapıldı.)
59.Ulusal 33. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat etkinlikleri kapsamında bu yıl 29.su verilecek olan Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü sahibi Kamil Ateşoğulları oldu.

Anma Komitesi tarafından oluşturulan Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü jürisi tarafından önerilen adaylar içerisinde Kamil Ateşoğulları Hacı Bektaş Veli Dostluk ve Barış Ödülü’ne layık görüldü.

Kamil Ateşoğlulları kimdir?

Kamil Ateşoğulları 1944 yılında Maraş’ın Göksun İlçesinde doğdu. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Kamu Yönetimi uzmanlık programını bitirdi.

SSK Genel Müdürlüğü’nde çalışırken DİSK/Sosyal-iş Sendikasında yöneticilik, serbest avukatlık, CHP ve SHP Altındağ İlçe Başkanlığı, 19.Dönem Ankara Milletvekilliği, TBMM Adalet Komisyonu üyeliği ve SHP Cezaevleri Komisyonu sözcülüğü yaptı.

Milletvekilliğinden sonra İnsan Hakları Derneği Genel Sekreterliği yaptı. Türkiye Barış Meclisi üyesidir. Mahkemece kapatılması kararı verilen DİSK /Emekli Sen ‘nin kurucularındandır. Şu anda İnsan Hakları Danışma Kurulu üyesidir.

Alevi Kurumları adına hazırladığı rapor, yazı ve kitapçıklar dışında;

• Bir insanlık suçu, Ölüm Cezası

• Uluslararası Çalışma Örgütü /İLO

• Bir uzun yürüyüş ve iki uzun gün (Bu Kitap ayrıca belgesel olarak bazı TV kanalarında gösterimi yapıldı.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.