Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

100. yıl voleybol turnuvasında şampiyon Ürgüp Ticaret Odası oldu

SPOR 07.12.2023 - 11:39, Güncelleme: 07.12.2023 - 11:39
 

100. yıl voleybol turnuvasında şampiyon Ürgüp Ticaret Odası oldu

Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümü anısına düzenlenen voleybol turnuvası, final maçıyla tamamlandı.
  Nevşehir il genelinde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla vatandaşların ve kurumların katılımı ile voleybol turnuvası düzenlendi. 17 Ekim tarihinde başlayan turnuvanın final maçında Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası ve Avanos Voleybol karşı karşıya geldi. Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası karşılaşmayı 3-0 kazanmasıyla turnuva şampiyonu oldu. Özel bir tarih için düzenlenen turnuvada şampiyon oldukları için mutluluğunu dile getiren Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın “Cumhuriyet'imizin 100. yılı anısına düzenlenen turnuvada 1. olduk. Mutluyuz, gururluyuz, 100. yılımız kutlu olsun. Ürgüp Ticaret ve Sanayi odası üyelerimiz adına öncelikle takımımızı ve diğer katılımcılarımızı tebrik ediyor, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.    
Cumhuriyet'in 100. kuruluş yıl dönümü anısına düzenlenen voleybol turnuvası, final maçıyla tamamlandı.

 

Nevşehir il genelinde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla vatandaşların ve kurumların katılımı ile voleybol turnuvası düzenlendi.

17 Ekim tarihinde başlayan turnuvanın final maçında Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası ve Avanos Voleybol karşı karşıya geldi. Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası karşılaşmayı 3-0 kazanmasıyla turnuva şampiyonu oldu. Özel bir tarih için düzenlenen turnuvada şampiyon oldukları için mutluluğunu dile getiren Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Aydın “Cumhuriyet'imizin 100. yılı anısına düzenlenen turnuvada 1. olduk. Mutluyuz, gururluyuz, 100. yılımız kutlu olsun. Ürgüp Ticaret ve Sanayi odası üyelerimiz adına öncelikle takımımızı ve diğer katılımcılarımızı tebrik ediyor, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.” Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.