Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yazıhüyük’te Umreciler Uğurlandı

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2015 - 14:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Yazıhüyük’te Umreciler Uğurlandı

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Beldesinde umreciler dualarla uğurlandı. Yazıhüyük Kasabasında Cuma namazı sonrasında kasaba meydanında toplanan vatandaşlar umrecileri dualar eşliğinde uğurladı. Yazıhüyük Kasabasında düzenlenen törene Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar umrecilere hayırlı yolcuklar dilerken sağ salim Mekke’ye ulaşmalarını ve dualarında kendilerine de yer vermelerini istedi.   

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhüyük Beldesinde umreciler dualarla uğurlandı.
Yazıhüyük Kasabasında Cuma namazı sonrasında kasaba meydanında toplanan vatandaşlar umrecileri dualar eşliğinde uğurladı. Yazıhüyük Kasabasında düzenlenen törene Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Yazıhöyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar umrecilere hayırlı yolcuklar dilerken sağ salim Mekke’ye ulaşmalarını ve dualarında kendilerine de yer vermelerini istedi. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.