Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS
İmran Ünal Er
Köşe Yazarı
İmran Ünal Er
 

CİNSEL İSTİSMARIN ALTINDA YATAN GERÇEKLER

  Küçücük çocuksun. Birileri sana “hanimişşş pipin gösterrr bakalımmmm” diyerek senin daha anlamlandıramadığın şeylere gereksiz sapkın anlamlar yüklüyor. Milletçe ahmaklığın peşinden sürükleniyoruz. Sapıkları istismarcıları yanlış davranış biçimleriyle kendimiz yetiştiriyoruz. Sonra sonra minicik bir beden bütün milletin günahının bedelini ödüyor. Bizimse sicim boynumuzda günah ruhumuzda nefes alıp “idammmm!!!” diyoruz.   Yaşlı adam minik çocuğun özel bölgesini tutuyor ''ADAMIMMMMM'' diyor. Ve bu çocuk bu üstü kapalı tacize bir kaç defa daha maruz kalınca bu böyle deyip ''ADAM'' olmayı özel bölgesiyle bağdaştırıyor. “Göster pipini amcanaaa” gibi iğrenç cahil davranışlar. Hiç duymadım kız çocuklarına hadi göster amcana dediklerini. Aksine “ört, ayıp” sözlerinin ardındaki şaplakları izledim. Kendini en bilinçli kültürlü ilan edenlerin yaptığı şaşalı sünnet düğünlerine ne demeli. Ya neyi kutluyorsun, neyi yüceleştiriyorsun. ''ERKEK OLDUN'' Sünnet oldu diye etkinlikler yapanlara hayretle bakıyorum. Konvoylar, süsler, yemekler sonra neden cinsel istismar var sorgulamaları  yüceleştirilmiş saçma sapan dayatılar. Çocuğun dünyasına ona buna gösteriş yapacağız diye kapkara ellerimizle izler bırakıyoruz. Belki dışarıya yansıtmıyor ama ileriki yaşamında eşine ve özel yaşamına bunu en acı şekliyle yansıtıyor. Bu tür birkaç olaylara cinsel mağduriyette eklenince o birey büyüyünce sapık bir insan oluyor ve onun küçücükken dünyasına sokulan saçmalıklar onun yaşam tarzı haline geliyor. Kaç kadın var kim bilir eşi tarafından  cinsel istismara uğrayan susan. Kaç çocuk var susturulan, korkan ve anlamlandıramayan yaşadığı cinsel baskıyı.   Olayların sonucuna odaklanırsak asıl suçluyu asla bulamayız ve olay sürekli tekerrüre maruz kalır Türkiye'de olduğu gibi. Tamam, asalım, idam edelim, sokaklarda sürüyelim. Bu çözüm mü? Kesinlikle hayır. Olayın derinine inip bu sapıkları yetiştirdiğimiz beyinleri eğitmemiz şart.    Sonraa   idaaaaaaaaaaaammm,  tamam idam gelsin de idam neye gelsin, kime gelsin. Önce kendi vicdanımızı asmamız lazım dar ağaçlarına!
Ekleme Tarihi: 26 Şubat 2018 - Pazartesi

CİNSEL İSTİSMARIN ALTINDA YATAN GERÇEKLER

 

Küçücük çocuksun. Birileri sana “hanimişşş pipin gösterrr bakalımmmm” diyerek senin daha anlamlandıramadığın şeylere gereksiz sapkın anlamlar yüklüyor. Milletçe ahmaklığın peşinden sürükleniyoruz. Sapıkları istismarcıları yanlış davranış biçimleriyle kendimiz yetiştiriyoruz. Sonra sonra minicik bir beden bütün milletin günahının bedelini ödüyor. Bizimse sicim boynumuzda günah ruhumuzda nefes alıp “idammmm!!!” diyoruz.

 

Yaşlı adam minik çocuğun özel bölgesini tutuyor ''ADAMIMMMMM'' diyor. Ve bu çocuk bu üstü kapalı tacize bir kaç defa daha maruz kalınca bu böyle deyip ''ADAM'' olmayı özel bölgesiyle bağdaştırıyor. “Göster pipini amcanaaa” gibi iğrenç cahil davranışlar. Hiç duymadım kız çocuklarına hadi göster amcana dediklerini. Aksine “ört, ayıp” sözlerinin ardındaki şaplakları izledim. Kendini en bilinçli kültürlü ilan edenlerin yaptığı şaşalı sünnet düğünlerine ne demeli. Ya neyi kutluyorsun, neyi yüceleştiriyorsun. ''ERKEK OLDUN'' Sünnet oldu diye etkinlikler yapanlara hayretle bakıyorum. Konvoylar, süsler, yemekler sonra neden cinsel istismar var sorgulamaları  yüceleştirilmiş saçma sapan dayatılar. Çocuğun dünyasına ona buna gösteriş yapacağız diye kapkara ellerimizle izler bırakıyoruz. Belki dışarıya yansıtmıyor ama ileriki yaşamında eşine ve özel yaşamına bunu en acı şekliyle yansıtıyor. Bu tür birkaç olaylara cinsel mağduriyette eklenince o birey büyüyünce sapık bir insan oluyor ve onun küçücükken dünyasına sokulan saçmalıklar onun yaşam tarzı haline geliyor. Kaç kadın var kim bilir eşi tarafından  cinsel istismara uğrayan susan. Kaç çocuk var susturulan, korkan ve anlamlandıramayan yaşadığı cinsel baskıyı.

 

Olayların sonucuna odaklanırsak asıl suçluyu asla bulamayız ve olay sürekli tekerrüre maruz kalır Türkiye'de olduğu gibi. Tamam, asalım, idam edelim, sokaklarda sürüyelim. Bu çözüm mü? Kesinlikle hayır. Olayın derinine inip bu sapıkları yetiştirdiğimiz beyinleri eğitmemiz şart. 

 

Sonraa   idaaaaaaaaaaaammm,  tamam idam gelsin de idam neye gelsin, kime gelsin. Önce kendi vicdanımızı asmamız lazım dar ağaçlarına!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.