Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Yağmurdan kaçan köpek halk otobüsüne sığındı

NEVŞEHİR 13.06.2023 - 07:40, Güncelleme: 13.06.2023 - 07:40
 

Yağmurdan kaçan köpek halk otobüsüne sığındı

NEVŞEHİR(MHA) Son birkaç aydır zaman zaman sağanakla yağan yağmur sadece insanımızı değil sokak hayvanlarını da yağmurdan korunmak adına ilginç tercihlere itiyor.
  Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde akşam saatlerinde birden bastıran yağmurdan korunmak isteyen bir sokak köpeği kendisine korunak olarak halk otobüsünü seçti.  Hareket saatine yaklaşması nedeniyle şoförün kapısını açık bıraktığı halk otobüsüne kendisine korunak olarak gören sokak köpeği şoför koltuğunun hemen yanındaki üçlü koltuğa öyle bir yerleşti ki, kısa zamanda da uyumaya başladı.   Otobüse binen vatandaşların tepki göstermediği sokak köpeği otobüs şoförünün gelmesine kadar yaklaşık yarım saat otobüs içerisinde yağmurdan adeta sefasını sürdü.  Şoförün hareket saatine yakın araca bin8mesiyle rahatı bozulan ve şoförün araç içerisinden uzaklaştırdığı sokak köpeği yolcuların yüzlerinde tebessüm bıraktı.  
NEVŞEHİR(MHA) Son birkaç aydır zaman zaman sağanakla yağan yağmur sadece insanımızı değil sokak hayvanlarını da yağmurdan korunmak adına ilginç tercihlere itiyor.

 

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde akşam saatlerinde birden bastıran yağmurdan korunmak isteyen bir sokak köpeği kendisine korunak olarak halk otobüsünü seçti. 

Hareket saatine yaklaşması nedeniyle şoförün kapısını açık bıraktığı halk otobüsüne kendisine korunak olarak gören sokak köpeği şoför koltuğunun hemen yanındaki üçlü koltuğa öyle bir yerleşti ki, kısa zamanda da uyumaya başladı.  

Otobüse binen vatandaşların tepki göstermediği sokak köpeği otobüs şoförünün gelmesine kadar yaklaşık yarım saat otobüs içerisinde yağmurdan adeta sefasını sürdü. 

Şoförün hareket saatine yakın araca bin8mesiyle rahatı bozulan ve şoförün araç içerisinden uzaklaştırdığı sokak köpeği yolcuların yüzlerinde tebessüm bıraktı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.