Sitenin sağında bir giydirme reklam

Vali Fidan, pazaryerini ziyaret etti

NEVŞEHİR 20.08.2023 - 19:02, Güncelleme: 20.08.2023 - 19:02
 

Vali Fidan, pazaryerini ziyaret etti

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Kapalı Pazaryerini ziyaret ederek Pazar esnafı ile bir süre sohbet etti.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Kapalı Pazaryerini ziyaret ederek burada esnaflar ile sohbet ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. Vali Fidan’a ziyaretinde, Nevşehir Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen ile birlikte pazar yeri esnafı ile sohbet ederek, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi. Vali Fidan pazaryerinde alışveriş yapan vatandaşlar ile de görüşerek istek ve taleplerini dinlemesinin ardından Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’i ziyaret etti. Vali Fidan’a Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı da eşlik etti.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Kapalı Pazaryerini ziyaret ederek Pazar esnafı ile bir süre sohbet etti.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Kapalı Pazaryerini ziyaret ederek burada esnaflar ile sohbet ederek hayırlı işler dileğinde bulundu. Vali Fidan’a ziyaretinde, Nevşehir Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Selim Özmen ile birlikte pazar yeri esnafı ile sohbet ederek, hayırlı ve bereketli kazançlar diledi.

V ali Fidan pazaryerinde alışveriş yapan vatandaşlar ile de görüşerek istek ve taleplerini dinlemesinin ardından Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen’i ziyaret etti.

Vali Fidan’a Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Pınarbaşı da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.