Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Vali Fidan, internet bilim şenliğine katıldı

EĞİTİM 17.12.2023 - 19:24, Güncelleme: 17.12.2023 - 19:24
 

Vali Fidan, internet bilim şenliğine katıldı

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Deneyap Teknoloji Atölyesi tarafından düzenlenen Elektronik Programlara ve Nesnelerin İnterneti bilim şenliğine katıldı.
  Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Deneyap Teknoloji Atölyesi tarafından düzenlenen Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti bilim şenliğine katıldı. Vali Fidan, Ortaokul ve Lise öğrencileri tarafından Tasarım-Üretim, Robotik-Kodlama, Elektronik Programlama, Yazılım Teknolojileri üzerine hazırlanan proje stantlarını ziyaret ederek, öğrencilere başarılar diledi. Bilim şenliği kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupalarını teslim eden Vali Fidan, günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Ali Fidan'a İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir eşlik etti.
Nevşehir Valisi Ali Fidan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen Deneyap Teknoloji Atölyesi tarafından düzenlenen Elektronik Programlara ve Nesnelerin İnterneti bilim şenliğine katıldı.

 

Nevşehir Valisi Ali Fidan, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Deneyap Teknoloji Atölyesi tarafından düzenlenen Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti bilim şenliğine katıldı. Vali Fidan, Ortaokul ve Lise öğrencileri tarafından Tasarım-Üretim, Robotik-Kodlama, Elektronik Programlama, Yazılım Teknolojileri üzerine hazırlanan proje stantlarını ziyaret ederek, öğrencilere başarılar diledi. Bilim şenliği kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupalarını teslim eden Vali Fidan, günün anısına öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Vali Ali Fidan'a İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Yakın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.