Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 4 Mart Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 04.03.2024 - 16:28, Güncelleme: 04.03.2024 - 16:28
 

Uzer Sarrafiye ile 4 Mart Pazartesi Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 4 Mart Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 4 Mart Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - Nevşehir-Kayseri yolunda 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 6 kişi ise yaralandı. - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. - Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, seçim ofisi açılışında gövde gösterisi yaptı. - Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi ve Sağlıklı Hayat Merkezinde görevli diyetisyenleri tarafından merkez ve ilçelerde yapılan hizmetler sonrasında bin 997 kişi 4 ton 769 kilogram zayıfladı. - Nevşehir Belediyesi tarafından, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Nevşehirli kadınlar için ‘Kadınlar Matinesi’ düzenlenecek. - MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, yaşlı ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşlar için hazırladığı projenin ayrıntılarını açıkladı. - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Mustafa Sacit Sümer, Spor Tırmanış Gençler ve Küçükler A-B Lider Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 2.’si oldu. - Nevşehir Ticaret Borsası, Ticaret Bakanlığı tarafından 5300 sayılı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Kanunu ve bu kanuna istinaden, faaliyette bulunmak üzere Yetkili Sınıflandırıcı Faaliyet Belgesi aldı. - İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı gençlerin görüş ve önerilerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti. - AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan seçim çalışmaları yapmak üzere İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekili Süleyman Özgün, İl Genel Meclis Adaları ve teşkilat üyeleri ile Gülşehir ve Avanos’a ziyaret gerçekleştirdi. - İYİ Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Gökçen Aker, AK Parti ve MHP Avanos Belediye Başkan adaylarına Kızılay’a ait olan yerlerinizi makama gelince mi bırakacaksınız diye sorarken AK Parti ve MHP adayları bu soruya cevap veremedi. - Kaymaklı Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İkbal Gürpınar’ı kadınlarla buluşturuyor. - Nevşehir Belediyesi, kurumda görev yapan üst düzey yöneticilerin ve personellerin ismini kullanarak dolandırıcılık yapan art niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 18 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. - Nevşehir’de düzenlenen halk oyunları yarışmalarında Rauf Nail Akman İlkokulu minikler düzenlemesiz dal kategorisinde İl birinciliğini kazandı. - Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur uygulaması yapılırken çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. - LPG’nin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 81 kuruş zam geliyor.
Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 4 Mart Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiye’nin katkılarıyla 4 Mart Pazartesi günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Nevşehir-Kayseri yolunda 3 otomobilin karıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken 6 kişi ise yaralandı.

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

- Gülşehir Belediye Başkanı AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi, seçim ofisi açılışında gövde gösterisi yaptı.

- Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı Sağlıklı Beslenme ve Hareketli Hayat Birimi ve Sağlıklı Hayat Merkezinde görevli diyetisyenleri tarafından merkez ve ilçelerde yapılan hizmetler sonrasında bin 997 kişi 4 ton 769 kilogram zayıfladı.

- Nevşehir Belediyesi tarafından, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Nevşehirli kadınlar için ‘Kadınlar Matinesi’ düzenlenecek.

- MHP Nar Belediye Başkan adayı Melike Uçar, yaşlı ve sağlık sorunu yaşayan vatandaşlar için hazırladığı projenin ayrıntılarını açıkladı.

- Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Mustafa Sacit Sümer, Spor Tırmanış Gençler ve Küçükler A-B Lider Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 2.’si oldu.

- Nevşehir Ticaret Borsası, Ticaret Bakanlığı tarafından 5300 sayılı Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk Kanunu ve bu kanuna istinaden, faaliyette bulunmak üzere Yetkili Sınıflandırıcı Faaliyet Belgesi aldı.

- İYİ Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı gençlerin görüş ve önerilerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu belirtti.

- AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan seçim çalışmaları yapmak üzere İl Başkanı Ali Kemikkıran, Milletvekili Süleyman Özgün, İl Genel Meclis Adaları ve teşkilat üyeleri ile Gülşehir ve Avanos’a ziyaret gerçekleştirdi.

- İYİ Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Gökçen Aker, AK Parti ve MHP Avanos Belediye Başkan adaylarına Kızılay’a ait olan yerlerinizi makama gelince mi bırakacaksınız diye sorarken AK Parti ve MHP adayları bu soruya cevap veremedi.

- Kaymaklı Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında İkbal Gürpınar’ı kadınlarla buluşturuyor.

- Nevşehir Belediyesi, kurumda görev yapan üst düzey yöneticilerin ve personellerin ismini kullanarak dolandırıcılık yapan art niyetli kişilere karşı vatandaşları uyardı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 18 kişi yakalanırken adliyeye sevk edilen 1 kişi tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

- Nevşehir’de düzenlenen halk oyunları yarışmalarında Rauf Nail Akman İlkokulu minikler düzenlemesiz dal kategorisinde İl birinciliğini kazandı.

- Ürgüp İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince huzur uygulaması yapılırken çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı.

- LPG’nin litresine bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 81 kuruş zam geliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.