Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 3 Temmuz Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 03.07.2024 - 19:03, Güncelleme: 03.07.2024 - 19:03
 

Uzer Sarrafiye ile 3 Temmuz Çarşamba Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 3 Temmuz Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  - Nevşehir’de tartıştığı üvey dedesinin bıçaklayarak öldüren 18 yaşındaki Emir Y. tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. - Beşir Derneği Nevşehir temsilciliği, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yansıtarak, ihtiyaç sahibi 20 aileye et ve kumanya yardımı yaptı. - Nevşehir Esentepe Mahallesi’nde meydana gelen kazada park halindeki otomobil geri geri gelerek bir markete daldı. - Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında yılın ilk altı aylık İl Asayiş değerlendirme toplantısı yapıldı. - Kapadokya Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serpil Oppermann, Amerika Modern Dil Derneği Dergisinin Danışma Kuruluna seçildi. Oppermann Haziran 2027’ye kadar Danışma Kurulu Üyeliği görevini yürütecek. - TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü İsa Kaymak, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti. - Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç Türk Eğitim Sen’in rektör atamaları ile ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaşarak Rektör atamalarını eleştirerek seçim yapılmasını talep etti. - Nevşehir Valisi Ali Fidan merkez ilçeye bağlı Güvercinlik ve Çardak köylerini ziyaret etti. - Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam ile Çardak-Cezaevi arasında yapımı devam eden yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 3 Temmuz Çarşamba günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

- Nevşehir’de tartıştığı üvey dedesinin bıçaklayarak öldüren 18 yaşındaki Emir Y. tutuklanarak Nevşehir E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

- Beşir Derneği Nevşehir temsilciliği, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu en güzel şekilde yansıtarak, ihtiyaç sahibi 20 aileye et ve kumanya yardımı yaptı.

- Nevşehir Esentepe Mahallesi’nde meydana gelen kazada park halindeki otomobil geri geri gelerek bir markete daldı.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında yılın ilk altı aylık İl Asayiş değerlendirme toplantısı yapıldı.

- Kapadokya Üniversitesi Beşeri Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serpil Oppermann, Amerika Modern Dil Derneği Dergisinin Danışma Kuruluna seçildi. Oppermann Haziran 2027’ye kadar Danışma Kurulu Üyeliği görevini yürütecek.

- TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü İsa Kaymak, Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş'ı makamında ziyaret etti.

- Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç Türk Eğitim Sen’in rektör atamaları ile ilgili görüşlerini kamuoyu ile paylaşarak Rektör atamalarını eleştirerek seçim yapılmasını talep etti.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan merkez ilçeye bağlı Güvercinlik ve Çardak köylerini ziyaret etti.

- Nevşehir Valisi Ali Fidan beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hüseyin Çam ile Çardak-Cezaevi arasında yapımı devam eden yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.