Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uzer Sarrafiye ile 11 Haziran Salı Nevşehir’de günün özeti

GÜNCEL 11.06.2024 - 17:39, Güncelleme: 11.06.2024 - 17:39
 

Uzer Sarrafiye ile 11 Haziran Salı Nevşehir’de günün özeti

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 11 Haziran Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.
  Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 11 Haziran Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik. - Derinkuyu Belediyesi tarafından “Derinkuyu Halk Ekmek Büfesi”nde 14 Haziran Cuma gününden itibaren ekmek 6 liradan satışa sunulacak. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçlarına yönelik denetim uygulaması yaptı. - Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 kilogram 173 gram skunk ele geçirilirken gözaltına alınan şüpheli 2 kişi tutuklandı. - Kore Kültür Merkezi, Kore Turizm Organizasyonu İstanbul Ofisi ile birlikte 'K-Kültür Festivali' düzenlemeyi planlıyor. - Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’u ziyaret etti. - İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Ersular İlkokulunu ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenler ile bir süre görüştü. - Kapadokya Üniversitesi 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni, Ürgüp Fabrika Yerleşkesinde yapıldı.
Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 11 Haziran Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

 

Uzer Sarrafiyenin katkılarıyla 11 Haziran Salı günü Nevşehir’de yaşanan tüm gelişmeleri kısaca sizler için derledik.

- Derinkuyu Belediyesi tarafından “Derinkuyu Halk Ekmek Büfesi”nde 14 Haziran Cuma gününden itibaren ekmek 6 liradan satışa sunulacak.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik okul çevreleri ile servis araçlarına yönelik denetim uygulaması yaptı.

- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 2 kilogram 173 gram skunk ele geçirilirken gözaltına alınan şüpheli 2 kişi tutuklandı.

- Kore Kültür Merkezi, Kore Turizm Organizasyonu İstanbul Ofisi ile birlikte 'K-Kültür Festivali' düzenlemeyi planlıyor.

- Kapadokya Haber Ajansı (KHA) sahibi Lale Haber Genel Yayın Yönetmeni Coşkun Sağlamdin, Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul’u ziyaret etti.

- İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Ersular İlkokulunu ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenler ile bir süre görüştü.

- Kapadokya Üniversitesi 2023-2024 akademik yılı mezuniyet töreni, Ürgüp Fabrika Yerleşkesinde yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.