Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’ün sevilen ismi Kırboğa vefat etti

VEFAT 05.01.2024 - 08:48, Güncelleme: 05.01.2024 - 08:48
 

Ürgüp’ün sevilen ismi Kırboğa vefat etti

Ürgüp’ün sevilen simalarından 69 yaşındaki Mustafa Kırboğa tedavi gördüğü Ürgüp Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.
  Kapadokya Bölgesinde çekilen dizi, film ve reklam çekimleri için yerel cast işlerini yürüten, antikacılık yapan Ürgüp’ün gönüllü turizm elçisi, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Başkanı Mustafa Kırboğa bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele etmekteydi. Renkli kişiliği ile birçok kişinin gönlünde taht kuran Mustafa Kırboğa geçtiğimiz gün ani rahatsızlanarak hastanede yoğun bakıma alındı. Mustafa Kırboğa tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Ürgüp’ün sevilen simalarından 69 yaşındaki Mustafa Kırboğa tedavi gördüğü Ürgüp Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

 

Kapadokya Bölgesinde çekilen dizi, film ve reklam çekimleri için yerel cast işlerini yürüten, antikacılık yapan Ürgüp’ün gönüllü turizm elçisi, Ürgüp Ticaret ve Sanayi Odası Disiplin Kurulu Başkanı  Mustafa Kırboğa bir süredir amansız bir hastalıkla mücadele etmekteydi. Renkli kişiliği ile birçok kişinin gönlünde taht kuran Mustafa Kırboğa geçtiğimiz gün ani rahatsızlanarak hastanede yoğun bakıma alındı.

Mustafa Kırboğa tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.