Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp'te motosiklet, otomobile çarptı, 1 kişi yaralandı

ASAYİŞ 14.05.2024 - 22:20, Güncelleme: 14.05.2024 - 22:20
 

Ürgüp'te motosiklet, otomobile çarptı, 1 kişi yaralandı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bu akşam saatlerinde motosiklet ile otomobil çarpışırken motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.
  Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Fatih Mahallesi girişinde bulunan ışıklarda meydana gelen trafik kazasında otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.  İddialara göre 50 UP 929 plakalı motosiklet, Evka Mahallesi istikametinden çarşı istikametine seyreden 50 HD 269 plakalı otomobile şoför kısmında çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapılırken ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bu akşam saatlerinde motosiklet ile otomobil çarpışırken motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

 

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde Fatih Mahallesi girişinde bulunan ışıklarda meydana gelen trafik kazasında otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.  İddialara göre 50 UP 929 plakalı motosiklet, Evka Mahallesi istikametinden çarşı istikametine seyreden 50 HD 269 plakalı otomobile şoför kısmında çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapılırken ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.