Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüpspor, Hisarspor'u 7-3 mağlup ederek finale yükseldi

SPOR 28.04.2024 - 23:00, Güncelleme: 28.04.2024 - 23:00
 

Ürgüpspor, Hisarspor'u 7-3 mağlup ederek finale yükseldi

Nevşehir 1.Amatör Lig yarı final rövanş maçında Hisarspor’u 7-3 mağlup eden Ürgüpspor finale yükseldi.
  Nevşehir 1.Amatör Ligde yarı final heyecanı bu akşam 3 Nolu çim futbol sahasında yaşandı. Mücadeleye her iki takımda temkinli başlarken Ürgüpspor maçın henüz 6.dakikasında Enes Bahadır’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 24.dakikasında Ürgüpspor bu kez Hakan Koç’un kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçerken 32.dakikada Emre Tuna ve 40.dakikada Onur Öztürk’ün golleriyle maçta 4-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında hızlı başlayan Hisarspor 47.dakikada Hasan Yazgan’ın golüyle maçta durumu 4-1’e getirirken Ürgüpspor 51.dakikada Enes Bahadır ile maçta 5-1 öne geçti.  Bu golün 7 dakika sonrasında Ürgüpspor’da bu kez Hakan Koç sahneye çıkarken maçta durumu 6-1’e getirdi. 68.dakikada Hisarspor Sinan Özal’ın golüyle maçta durumu 6-2’ye getirirken 70.dakikada Hisarspor penaltıyı gole çeviren Furkan Şahin ile durumu 6-3’e getirdi. 77.dakikada bu kez Ürgüpspor penaltı atışı kazanırken penaltıyı kullanan Rahmi Özdemir maçın sonucu tayin eden golü kaydetti. Bu skorun ardından Ürgüpspor adını finale yazdırırken 5 Mayıs Cuma günü oynanacak olan final maçında Ürgüpspor ile Kaymaklı Belediyespor karşı karşıya gelecek.
Nevşehir 1.Amatör Lig yarı final rövanş maçında Hisarspor’u 7-3 mağlup eden Ürgüpspor finale yükseldi.

 

Nevşehir 1.Amatör Ligde yarı final heyecanı bu akşam 3 Nolu çim futbol sahasında yaşandı. Mücadeleye her iki takımda temkinli başlarken Ürgüpspor maçın henüz 6.dakikasında Enes Bahadır’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 24.dakikasında Ürgüpspor bu kez Hakan Koç’un kaydettiği gol ile maçta 2-0 öne geçerken 32.dakikada Emre Tuna ve 40.dakikada Onur Öztürk’ün golleriyle maçta 4-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında hızlı başlayan Hisarspor 47.dakikada Hasan Yazgan’ın golüyle maçta durumu 4-1’e getirirken Ürgüpspor 51.dakikada Enes Bahadır ile maçta 5-1 öne geçti.  Bu golün 7 dakika sonrasında Ürgüpspor’da bu kez Hakan Koç sahneye çıkarken maçta durumu 6-1’e getirdi. 68.dakikada Hisarspor Sinan Özal’ın golüyle maçta durumu 6-2’ye getirirken 70.dakikada Hisarspor penaltıyı gole çeviren Furkan Şahin ile durumu 6-3’e getirdi. 77.dakikada bu kez Ürgüpspor penaltı atışı kazanırken penaltıyı kullanan Rahmi Özdemir maçın sonucu tayin eden golü kaydetti.

Bu skorun ardından Ürgüpspor adını finale yazdırırken 5 Mayıs Cuma günü oynanacak olan final maçında Ürgüpspor ile Kaymaklı Belediyespor karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.