Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediyesi’nden güldüren açıklama!

İLÇELER 15.09.2023 - 14:54, Güncelleme: 15.09.2023 - 14:54
 

Ürgüp Belediyesi’nden güldüren açıklama!

Dün akşam saatlerinden itibaren sosyal medyada Ürgüp Belediyesi köpekleri katlediyor videosu paylaşılmasın ardından Ürgüp Belediyesi adeta hayvan severler ile dalga geçer gibi açıklamada bulunması dikkatlerden kaçmadı.
  Dün akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından Ürgüp’te köpek toplama aracından sokak köpeklerine ateş açıldı paylaşımlarının ardından Ürgüp Belediyesi komedi filmi gibi açıklamada bulunması dikkatlerden kaçmadı. Ürgüp Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bahse konu video “Ürgüp Belediyesi silahla köpekleri vuruyor” başlığıyla servis edilerek hayvan sever vatandaşlarımızın dikkati yanlış algı oluşturularak çekilmek istenmiştir. Hayvan sever dostlarımıza hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz. Dostlarımızın gönülleri ferah olsun, sokak hayvanları bakım merkezimiz ne o videoda ne de başka bir zaman diliminde herhangi bir silah kullanmamıştır, kullanılması da asla düşünülemez.  İlçemiz TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede paylaşılan, 2 okulun bulunduğu noktada toplu olarak gezen sokak köpeklerinin dağılmaları amacıyla ekiplerimiz tarafından, sokak hayvanlarına herhangi bir zarar vermeyen sadece ses çıkaran torpil diye tabir edilen maytap kullanılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.  
Dün akşam saatlerinden itibaren sosyal medyada Ürgüp Belediyesi köpekleri katlediyor videosu paylaşılmasın ardından Ürgüp Belediyesi adeta hayvan severler ile dalga geçer gibi açıklamada bulunması dikkatlerden kaçmadı.

 

Dün akşam saatlerinde sosyal medya hesaplarından Ürgüp’te köpek toplama aracından sokak köpeklerine ateş açıldı paylaşımlarının ardından Ürgüp Belediyesi komedi filmi gibi açıklamada bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Ürgüp Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Bahse konu video “ Ürgüp Belediyesi silahla köpekleri vuruyor” başlığıyla servis edilerek hayvan sever vatandaşlarımızın dikkati yanlış algı oluşturularak çekilmek istenmiştir. Hayvan sever dostlarımıza hassasiyetleri için teşekkür ediyoruz. Dostlarımızın gönülleri ferah olsun, sokak hayvanları bakım merkezimiz ne o videoda ne de başka bir zaman diliminde herhangi bir silah kullanmamıştır, kullanılması da asla düşünülemez.  İlçemiz TOKİ konutlarının bulunduğu bölgede paylaşılan, 2 okulun bulunduğu noktada toplu olarak gezen sokak köpeklerinin dağılmaları amacıyla ekiplerimiz tarafından, sokak hayvanlarına herhangi bir zarar vermeyen sadece ses çıkaran torpil diye tabir edilen maytap kullanılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.