Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ürgüp Belediyesi sınıfta kaldı! Masalkent oldu "Selkent"

İLÇELER 03.09.2023 - 22:22, Güncelleme: 03.09.2023 - 22:22
 

Ürgüp Belediyesi sınıfta kaldı! Masalkent oldu "Selkent"

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yağan sağanak yağış ile birlikte yolları, evleri sel bastı. Ürgüp Belediyesi selle mücadeleye karşı sınıfta kaldı.
  Bulduğu her fırsatta kendisini ön plana çıkartmaya çalışan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bugün akşam yağan şiddetli yağışla birlikte Belediye Başkanlığı’nın şovmenlik yeri değil hizmet yeri olduğunu bir kez daha gördü. Ürgüp’te bu akşam saatlerinden itibaren şiddetli yağışla birlikte yolları, caddeleri, evleri su basarken Ürgüp Belediyesi ise selle mücadele konusunda sınıfta kaldı. Yağan yağmurlara karşı göreve geldiği ilk günden beri hiçbir önlem almayı aklına getiremeyen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bir kez daha büyük tepki topladı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Ürgüp'te vatandaşlar, "Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk festivallerde sanatçılara harcıyacağı paraları keşke Ürgüp'ümüz için harcamış olsaydı. Bizlerde bu şekilde perişan olmazdık. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bir kez daha sınıfta kaldı" diye görüş belirttiler.  
Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde yağan sağanak yağış ile birlikte yolları, evleri sel bastı. Ürgüp Belediyesi selle mücadeleye karşı sınıfta kaldı.

 

Bulduğu her fırsatta kendisini ön plana çıkartmaya çalışan Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bugün akşam yağan şiddetli yağışla birlikte Belediye Başkanlığı’nın şovmenlik yeri değil hizmet yeri olduğunu bir kez daha gördü.

Ürgüp’te bu akşam saatlerinden itibaren şiddetli yağışla birlikte yolları, caddeleri, evleri su basarken Ürgüp Belediyesi ise selle mücadele konusunda sınıfta kaldı. Yağan yağmurlara karşı göreve geldiği ilk günden beri hiçbir önlem almayı aklına getiremeyen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bir kez daha büyük tepki topladı.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Ürgüp'te vatandaşlar, " Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk festivallerde sanatçılara harcıyacağı paraları keşke Ürgüp'ümüz için harcamış olsaydı. Bizlerde bu şekilde perişan olmazdık. Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk bir kez daha sınıfta kaldı" diye görüş belirttiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.