Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, mazbatasını aldı

SİYASET 08.04.2024 - 20:36, Güncelleme: 08.04.2024 - 20:36
 

Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul, mazbatasını aldı

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP’den Ürgüp Belediye Başkanı seçilen Ali Ertuğrul Bul bugün mazbatasını alarak görevine başladı.
  31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP’den Ürgüp Belediye Başkanı seçilen Ali Ertuğrul Bul aradan geçen 8 günün ardından bugün mazbatasını alarak bugün resmen görevine başladı. Devir teslim töreninde konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul “ Ben olabildiğince sahada olacağım daha çok şehirde ve projelerin başında olacağım. Ama bu kapı her zaman hepinize açık. Perşembe günleri 13:30 – 15:00 arası bir toplantı kuralımız vardı o burada devam edecek. Taş taş üzerine her kim koyduysa bir önceki belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Beş on yıl sonra kısmetse bizde bu kapıdan ayrılırken yine geldiğiniz gibi kalabalık bir coşku ile uğurlanmak nasip etsin. Bana ulaşamaz iseniz belediye meclis üyelerimize ulaşabileceksiniz. Ulaşamama nedeniniz ben Ürgüp’ün içerisinde olacağım. Zorlu bir süreçti, benim projelerimin bir tanesi Ürgüp’ü tanıtmaktı onu sileceğim. Bir haftadır o kadar çok tanındık ki bütün Türkiye biliyor. Hepimize hayırlı olsun.” Dedi.  
31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP’den Ürgüp Belediye Başkanı seçilen Ali Ertuğrul Bul bugün mazbatasını alarak görevine başladı.

 

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde CHP’den Ürgüp Belediye Başkanı seçilen Ali Ertuğrul Bul aradan geçen 8 günün ardından bugün mazbatasını alarak bugün resmen görevine başladı.

Devir teslim töreninde konuşan Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul “ Ben olabildiğince sahada olacağım daha çok şehirde ve projelerin başında olacağım. Ama bu kapı her zaman hepinize açık. Perşembe günleri 13:30 – 15:00 arası bir toplantı kuralımız vardı o burada devam edecek. Taş taş üzerine her kim koyduysa bir önceki belediye başkanlarına teşekkür ediyorum. Beş on yıl sonra kısmetse bizde bu kapıdan ayrılırken yine geldiğiniz gibi kalabalık bir coşku ile uğurlanmak nasip etsin. Bana ulaşamaz iseniz belediye meclis üyelerimize ulaşabileceksiniz. Ulaşamama nedeniniz ben Ürgüp’ün içerisinde olacağım. Zorlu bir süreçti, benim projelerimin bir tanesi Ürgüp’ü tanıtmaktı onu sileceğim. Bir haftadır o kadar çok tanındık ki bütün Türkiye biliyor. Hepimize hayırlı olsun.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.