Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Umreci Adaylarına Seminerler Devam Ediyor

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.02.2015 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Umreci Adaylarına Seminerler Devam Ediyor

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla 2015 yılı Şubat ayında umreye gidecek vatandaşlarımıza yönelik, 09-11 Şubat 2015 tarihleri arasında Vilayet Camiinde seminerler düzenleniyor. Seminerler, Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, İl Vaizi Uğur Kuru ve grupta din görevlisi Fişekçi Camii İmam-Hatibi Vedat Çiğdem tarafından verilmektedir. Merkez Fişekçi Camii İmam-Hatibi Vedat Çiğdem’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan seminerde sunulan sinevizyon gösterisi, umreci adaylarına duygu dolu anlar yaşattı. Din görevlisi Vedat Çiğdem umreci adaylarına,  zamanlarını iyi değerlendirmelerini, vakitlerini dua, zikir, tavaf ve namazla geçirmelerini tavsiye etti. Çiğdem; “Umre bizler için büyük bir fırsat ve imkândır, iyi değerlendirilmelidir. Kutsal topraklarda kaldığımız süre boyunca, vakitlerimizi ibadet, tevbe ve dua ile iyi değerlendirelim. Her türlü günahtan uzak duralım. Kimseyi incitmeyelim, kırmayalım, sabırlı olalım” dedi. Çiğdem, Umre seyahati ile ilgili bilinmesi gereken bir takım konularda umrecileri bilgilendirdi. Tavaf, sa’y, ihram ve yasakları gibi umre menasiki ve kutsal topraklarda dua niyetleri konusunda umreye gidecek olan kardeşlerimize aydınlatıcı bilgiler verdi. 
Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonuyla 2015 yılı Şubat ayında umreye gidecek vatandaşlarımıza yönelik, 09-11 Şubat 2015 tarihleri arasında Vilayet Camiinde seminerler düzenleniyor.
Seminerler, Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, İl Vaizi Uğur Kuru ve grupta din görevlisi Fişekçi Camii İmam-Hatibi Vedat Çiğdem tarafından verilmektedir.
Merkez Fişekçi Camii İmam-Hatibi Vedat Çiğdem’in okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan seminerde sunulan sinevizyon gösterisi, umreci adaylarına duygu dolu anlar yaşattı.
Din görevlisi Vedat Çiğdem umreci adaylarına,  zamanlarını iyi değerlendirmelerini, vakitlerini dua, zikir, tavaf ve namazla geçirmelerini tavsiye etti.
Çiğdem; “Umre bizler için büyük bir fırsat ve imkândır, iyi değerlendirilmelidir. Kutsal topraklarda kaldığımız süre boyunca, vakitlerimizi ibadet, tevbe ve dua ile iyi değerlendirelim. Her türlü günahtan uzak duralım. Kimseyi incitmeyelim, kırmayalım, sabırlı olalım” dedi.
Çiğdem, Umre seyahati ile ilgili bilinmesi gereken bir takım konularda umrecileri bilgilendirdi.
Tavaf, sa’y, ihram ve yasakları gibi umre menasiki ve kutsal topraklarda dua niyetleri konusunda umreye gidecek olan kardeşlerimize aydınlatıcı bilgiler verdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.