Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türkiye'nin önde gelen gazetecilerinden Halit Kıvanç vefat etti

VEFAT 25.10.2022 - 23:35, Güncelleme: 25.10.2022 - 23:48
 

Türkiye'nin önde gelen gazetecilerinden Halit Kıvanç vefat etti

Türk radyo ve televizyon eski maç sunucusu ve gazeteci Halit Kıvanç vefat etti.
Türkiye'nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından olan Halit Kıvanç, yazar ve müzisyen Ümit Kıvanç'ın babasıdır. Aynı zamanda Pelé ile ilk röportajı yapan gazetecidir. Ünlü sanatçının ölüm nedeni henüz bilinmezken oğlu tarafı'ndan vefat haberi sosal medya da paylaşıldı. Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ; ''Halit Kıvanç’ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenazesi 27 Ekim perşembe günü, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek'' şeklinde oldu.
Türk radyo ve televizyon eski maç sunucusu ve gazeteci Halit Kıvanç vefat etti.

Türkiye'nin en ünlü ve en uzun süre çalışmış sunucularından olan Halit Kıvanç, yazar ve müzisyen Ümit Kıvanç'ın babasıdır. Aynı zamanda Pelé ile ilk röportajı yapan gazetecidir. Ünlü sanatçının ölüm nedeni henüz bilinmezken oğlu tarafı'ndan vefat haberi sosal medya da paylaşıldı.

Halit Kıvanç'ın oğlu Ümit Kıvanç sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ; ''Halit Kıvanç’ı kaybettik. Bizimle birlikte sevenlerinin de başı sağolsun. Cenazesi 27 Ekim perşembe günü, öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı içindeki camiden kalkacak, aynı mezarlığa defnedilecek'' şeklinde oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.