Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Sağlık Sen'den Başhekim Akün'e hayırlı olsun ziyareti

SAĞLIK 20.12.2023 - 11:32, Güncelleme: 20.12.2023 - 11:32
 

Türk Sağlık Sen'den Başhekim Akün'e hayırlı olsun ziyareti

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ve Başkan Yardımcısı Mahir Gölbaşı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevine yeniden atanan İlkay Akün’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.
  Sağlık Bakanlığı tarafından Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevine yeniden İlkay Akün’ün atanmasının ardından Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ve Başkan Yardımcısı Mahir Gölbaşı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ziyarette yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevine yeniden atanmanızdan dolayı son derece mutlu olduk. Geçmiş dönemlerinizde olduğu gibi bu dönemde de başarılı çalışmalara imza atacağınızdan şüphemiz bulunmuyor. Bizde Türk Sağlık Sen olarak her zaman yanınızdayız. Görevini hayırlı olsun başarılı çalışmalar dilerim” dedi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi İlkay Akün ise nazik ziyaretlerinde dolayı Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ve Başkan Yardımcısı Mahir Gölbaşı’na teşekkür etti.  
Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ve Başkan Yardımcısı Mahir Gölbaşı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevine yeniden atanan İlkay Akün’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından Nevşehir Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevine yeniden İlkay Akün’ün atanmasının ardından Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ve Başkan Yardımcısı Mahir Gölbaşı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ziyarette yaptığı açıklamada, “Sağlık Bakanlığı tarafından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği görevine yeniden atanmanızdan dolayı son derece mutlu olduk. Geçmiş dönemlerinizde olduğu gibi bu dönemde de başarılı çalışmalara imza atacağınızdan şüphemiz bulunmuyor. Bizde Türk Sağlık Sen olarak her zaman yanınızdayız. Görevini hayırlı olsun başarılı çalışmalar dilerim” dedi.

Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi İlkay Akün ise nazik ziyaretlerinde dolayı Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Turgay Çetin ve Başkan Yardımcısı Mahir Gölbaşı’na teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.