Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Teknik Direktör Tokuş, Kütahyaspor ile anlaştı

SPOR 27.06.2023 - 08:06, Güncelleme: 27.06.2023 - 08:06
 

Teknik Direktör Tokuş, Kütahyaspor ile anlaştı

Geçtiğimiz sezon Nevşehir Belediyespor’u çalıştıran başarılı teknik adam Yusuf Tokuş Belediye Kütahyaspor ile prensipte anlaştı.
  2022-2023 futbol sezonunda TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele edecek olan Belediye Kütahyaspor, geçtiğimiz sezon Nevşehir Belediyespor’u çalıştıran Teknik Direktör Yusuf Tokuş ile anlaştı.   Belediye Kütahyaspor’dan yapılan açıklamada, “Geçen yıl Nevşehir Belediyespor’u 15.sıradan alıp play off oynama başarısı gösterdi. Bir önceki sezon Sivas Belediyespor’u play off oynatıp 1.lig kapısından döndü. Daha öncesinde ise Sivas Belediye spor ile Şampiyonluk yaşayan hocamız camiamıza hayırlı olsun. Futbolculuk kariyerinde ise sırasıyla Zeytinburnu, Karabük, Sakaryaspor, Kocaelispor, Rizespor, Erzurumspor, Kayserispor, Sivasspor ve Şekerspor oynadı.  Teknik Direktörümüz Camiamıza Hayırlı Olsun” ifadelerine yer verildi.
Geçtiğimiz sezon Nevşehir Belediyespor’u çalıştıran başarılı teknik adam Yusuf Tokuş Belediye Kütahyaspor ile prensipte anlaştı.

 

2022-2023 futbol sezonunda TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele edecek olan Belediye Kütahyaspor, geçtiğimiz sezon Nevşehir Belediyespor’u çalıştıran Teknik Direktör Yusuf Tokuş ile anlaştı.

 

Belediye Kütahyaspor’dan yapılan açıklamada, “Geçen yıl Nevşehir Belediyespor’u 15.sıradan alıp play off oynama başarısı gösterdi. Bir önceki sezon Sivas Belediyespor’u play off oynatıp 1.lig kapısından döndü. Daha öncesinde ise Sivas Belediye spor ile Şampiyonluk yaşayan hocamız camiamıza hayırlı olsun. Futbolculuk kariyerinde ise sırasıyla Zeytinburnu, Karabük, Sakaryaspor, Kocaelispor, Rizespor, Erzurumspor, Kayserispor, Sivasspor ve Şekerspor oynadı.  Teknik Direktörümüz Camiamıza Hayırlı Olsun” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.