Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor, “Bir köyün hayalleri yarım kaldı”

SPOR 03.04.2023 - 14:01, Güncelleme: 03.04.2023 - 14:01
 

Suvermez Kapadokyaspor, “Bir köyün hayalleri yarım kaldı”

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor matematiksel olarak şampiyonluk yarışını kaybetmesinin ardından duygusal bir mesaj yayımladı.
  BAL Ligi 6.Grupta Nevşehir’i bu sene başarılı bir şekilde temsil eden Suvermez Kapadokyaspor ligin bitimine 3 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğu kaybetmesinin ardından bir açıklama yayınladı. Suvermez Kapadokyaspor’dan yapılan açıklamada, “Bin 504 nüfusa sahip olan ama aslında sahipsiz Köy olan Suvermez’imiz. Kendi çabaları ile büyük emekler verip, kendisinden hem nüfus olarak hem maddi olarak ve en önemlisi lobi olarak kat kat büyük takımlar ile mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig de, bitime 3 hafta kala maalesef matematiksel olarak şampiyonluk şansını yitirmiştir. 3 Hafta Sonra Nevşehir Fikret Tunca 1.Amatör Küme Liginde şampiyon olan takım ile takımımız arasında oynanacak karşılaşma sonrasında gelecek sezon Nevşehir’i BAL Liginde kimin temsil edeceği belli olacak. Bizlere bu süreçte destek olan herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.  
Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor matematiksel olarak şampiyonluk yarışını kaybetmesinin ardından duygusal bir mesaj yayımladı.

 

BAL Ligi 6.Grupta Nevşehir’i bu sene başarılı bir şekilde temsil eden Suvermez Kapadokyaspor ligin bitimine 3 hafta kala matematiksel olarak şampiyonluğu kaybetmesinin ardından bir açıklama yayınladı.

Suvermez Kapadokyaspor’dan yapılan açıklamada, “Bin 504 nüfusa sahip olan ama aslında sahipsiz Köy olan Suvermez’imiz. Kendi çabaları ile büyük emekler verip, kendisinden hem nüfus olarak hem maddi olarak ve en önemlisi lobi olarak kat kat büyük takımlar ile mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig de, bitime 3 hafta kala maalesef matematiksel olarak şampiyonluk şansını yitirmiştir. 3 Hafta Sonra Nevşehir Fikret Tunca 1.Amatör Küme Liginde şampiyon olan takım ile takımımız arasında oynanacak karşılaşma sonrasında gelecek sezon Nevşehir’i BAL Liginde kimin temsil edeceği belli olacak. Bizlere bu süreçte destek olan herkese teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.