MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ürgüp’te Umre Kafilesi Yolcu Edildi

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2014 - 22:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ürgüp’te Umre Kafilesi Yolcu Edildi

MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih KadirYıldız, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan ekip arkadaşlarıyla birlikte Ürgüp’ten   Umre kafileleri, Ürgüp Müftülüğü önünde düzenlenen ve Ürgüp Müftüsü A. Muhammed Çınar’ında katıldığı uğurlama programıyla kutsal topraklara 45 kişilik kafileyi uğurlandılar. Okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Ürgüp Müftüsü A. Muhammed Çınar’ın konuşmalarının ardından Ürgüp Müftülüğünde  görev yapan din görevlisinin icra ettiği ilahi dinletisi ile devam etti. Ürgüp Müftüsü A. Muhammed Çınar "Kutsal Umre yolculuğunun çok müstesna bir yolculuk olduğunu hatırlatarak, bütün umre yolcularının bu bilinçte hareket etmelerini, ülkemiz ve bütün Müslümanlar için dua isteyerek tamamladı,  MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih KadirYıldız ve grup arkadaşları Kutsal umre yolculuğuna çıkan 45 kişilik gurubun dualarla uğranma töreninde Ürgüplü Umreci ailelerinin ve yakınlarının katıldığı programın sonunda, gerçekleştirilen vedalaşma esnasında ise zaman zaman  duygu dolu anlar yaşandı.

MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih KadirYıldız, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üyelerinden oluşan ekip arkadaşlarıyla birlikte Ürgüp’ten   Umre kafileleri, Ürgüp Müftülüğü önünde düzenlenen ve Ürgüp Müftüsü A. Muhammed Çınar’ında katıldığı uğurlama programıyla kutsal topraklara 45 kişilik kafileyi uğurlandılar.

Okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Ürgüp Müftüsü A. Muhammed Çınar’ın konuşmalarının ardından Ürgüp Müftülüğünde  görev yapan din görevlisinin icra ettiği ilahi dinletisi ile devam etti.

Ürgüp Müftüsü A. Muhammed Çınar "Kutsal Umre yolculuğunun çok müstesna bir yolculuk olduğunu hatırlatarak, bütün umre yolcularının bu bilinçte hareket etmelerini, ülkemiz ve bütün Müslümanlar için dua isteyerek tamamladı,
 MHP Ürgüp Belediye Başkan Adayı Fatih KadirYıldız ve grup arkadaşları Kutsal umre yolculuğuna çıkan 45 kişilik gurubun dualarla uğranma töreninde Ürgüplü Umreci ailelerinin ve yakınlarının katıldığı programın sonunda, gerçekleştirilen vedalaşma esnasında ise zaman zaman  duygu dolu anlar yaşandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.