Sitenin sağında bir giydirme reklam

Psikolog Hande Velieceoğlu yazılarıyla Lale Haber’de

GÜNCEL 06.02.2022 - 15:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Psikolog Hande Velieceoğlu yazılarıyla Lale Haber’de

Nevşehir’in haber sitesi www.lalehaber.com. İnternet gazetesi köşe yazarı kadrosuna Psikolog Hande Velieceoğlu da katıldı.
    Psikolog Hande Velieceoğlu birbirinden çarpıcı köşe yazıları ile Lale Haber internet gazetesinde yer alacak. Her hafta Pazartesi günleri yeni köşe yazılarıyla siz okurları ile buluşacak olan Psikolog Hande Velieceoğlu, ergenlik dönemi, kadın erkek ilişkileri, çocuk ergen psikolojisi, sınav stresi, anne-baba-çocuk konularıyla sizlerle olacak.   Hande Velieceoğlu kimdir?   Hande Velieceoğlu 1995 yılında Avanos ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Nevşehir’de tamamladı. Üniversiteyi Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji bölümünü (tam burslu) olarak tamamladı.   Almış olduğu eğitimler; Aile Danışmanlığı Çocuk ergen bilişsel davranışçı terapi Evlilikte ilişki psikoloji eğitimi Boşanma terapisi Oyun terapisi Filial terapi Sanat terapisi Dikkat eksikliği eğitimi Cinsel terapi Çocuk ergenlerde uyum bozukluğu Çocuk merkezli aile danışmanlığı Bağımlılık eğitimi Eğitim koçluğu
Nevşehir’in haber sitesi www.lalehaber.com. İnternet gazetesi köşe yazarı kadrosuna Psikolog Hande Velieceoğlu da katıldı.

 

 

Psikolog Hande Velieceoğlu birbirinden çarpıcı köşe yazıları ile Lale Haber internet gazetesinde yer alacak. Her hafta Pazartesi günleri yeni köşe yazılarıyla siz okurları ile buluşacak olan Psikolog Hande Velieceoğlu, ergenlik dönemi, kadın erkek ilişkileri, çocuk ergen psikolojisi, sınav stresi, anne-baba-çocuk konularıyla sizlerle olacak.

 

Hande Velieceoğlu kimdir?

 

Hande Velieceoğlu 1995 yılında Avanos ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Nevşehir’de tamamladı. Üniversiteyi Doğu Akdeniz Üniversitesi Psikoloji bölümünü (tam burslu) olarak tamamladı.

 

Almış olduğu eğitimler;

Aile Danışmanlığı

Çocuk ergen bilişsel davranışçı terapi

Evlilikte ilişki psikoloji eğitimi

Boşanma terapisi

Oyun terapisi

Filial terapi

Sanat terapisi

Dikkat eksikliği eğitimi

Cinsel terapi

Çocuk ergenlerde uyum bozukluğu

Çocuk merkezli aile danışmanlığı

Bağımlılık eğitimi

Eğitim koçluğu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.