Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özgün, Hacıbektaş'ta seçim çalışmalarına devam etti

SİYASET 16.04.2023 - 00:33, Güncelleme: 16.04.2023 - 00:33
 

Özgün, Hacıbektaş'ta seçim çalışmalarına devam etti

AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Süleyman Özgün, Hacıbektaş ilçesi teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.
  AK Parti Nevşehir birinci sıra milletvekili adayı Süleyman Özgün seçim çalışmalarına bugün Hacıbektaş ilçesi ile devam ederken iftarını da AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda yaptı. AK Parti milletvekili adayı Süleyman Özgün açıklamasında, “Hacıbektaş İlçe Başkanımız Emrah Demir öncülüğünde bu akşamki iftar bereketini teşkilatımız ve muhtarlarımız ile gerçekleştirip istişarelerde bulunduk” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili adayı Süleyman Özgün, Hacıbektaş ilçesi teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

 

AK Parti Nevşehir birinci sıra milletvekili adayı Süleyman Özgün seçim çalışmalarına bugün Hacıbektaş ilçesi ile devam ederken iftarını da AK Parti Hacıbektaş İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda yaptı. AK Parti milletvekili adayı Süleyman Özgün açıklamasında, “ Hacıbektaş İlçe Başkanımız Emrah Demir öncülüğünde bu akşamki iftar bereketini teşkilatımız ve muhtarlarımız ile gerçekleştirip istişarelerde bulunduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.