Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Öz Sağlık-İş'ten hastane ziyaretleri

SAĞLIK 15.06.2023 - 08:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 08:58
 

Öz Sağlık-İş'ten hastane ziyaretleri

NEVŞEHİR(MHA) Öz Sağlık-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı ve sendika yöneticileri Nevşehir Devlet Hastanesi yöneticilerini makamlarında ziyaret etti.
  Şube başkanı M. Fatih Mutlu, "Hastane Başhekimimiz Uzm.Dr Macit Yalçın ‘ı, Hastane Başhekim Yardımcılarımız Uzm.Dr. Rıdvan Güneş, Uzm.Dr.Abdullah Eyvaz, Uzm.Dr. Ömer Ertuğrul’u, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürümüz Erol Keleş’i, Hastane Müdür Yardımcılarımız Nural Sözatmaz ve Kâmil Koç’u ziyaret ettik. Ve tabi ki kıymetli üyelerimiz;  Hastane bünyesinde görev yapan üyelerimiz ile bir araya gelip çalışma hayatına ve güncel konulara ilişkin istişarelerde bulunduk. Nazik yaklaşımlarından , misafirperverliklerinden dolayı yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ederiz" diye konuştu. 
NEVŞEHİR(MHA) Öz Sağlık-İş Sendikası Nevşehir Şube Başkanı ve sendika yöneticileri Nevşehir Devlet Hastanesi yöneticilerini makamlarında ziyaret etti.

 

Şube başkanı M. Fatih Mutlu, "Hastane Başhekimimiz Uzm.Dr Macit Yalçın ‘ı, Hastane Başhekim Yardımcılarımız Uzm.Dr. Rıdvan Güneş, Uzm.Dr.Abdullah Eyvaz, Uzm.Dr. Ömer Ertuğrul’u, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürümüz Erol Keleş’i, Hastane Müdür Yardımcılarımız Nural Sözatmaz ve Kâmil Koç’u ziyaret ettik. Ve tabi ki kıymetli üyelerimiz; 

Hastane bünyesinde görev yapan üyelerimiz ile bir araya gelip çalışma hayatına ve güncel konulara ilişkin istişarelerde bulunduk. Nazik yaklaşımlarından , misafirperverliklerinden dolayı yöneticilerimize ve üyelerimize teşekkür ederiz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.