Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO'dan Moldova fuarı bilgilendirmesi

NEVŞEHİR 17.01.2023 - 12:48, Güncelleme: 17.01.2023 - 12:48
 

NTSO'dan Moldova fuarı bilgilendirmesi

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan açıklamada Moldova - Expo fuarıyla ilgili üyelerini bilgilendirdi.
Açıklamada; "TOBB tarafından iletilen yazıda, "Made in Moldova" Ulusal Fuarı'nın, 1-5 Şubat 2023 tarihlerinde, Kişinev'deki Moldexpo Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenleneceği bildirilmektedir.  Fuarın 1 Şubat 2023 Çarşamba günündeki resmi açılışına Moldovalı hükümet yetkilileri, diplomatik misyon temsilcileri, girişimciler ve farklı ülkelerden iş insanlarının katılacağı ifade edilmekte olup, aynı gün bir İş Forumu da düzenleneceği belirtilmektedir. 
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan açıklamada Moldova - Expo fuarıyla ilgili üyelerini bilgilendirdi.

Açıklamada; "TOBB tarafından iletilen yazıda, "Made in Moldova" Ulusal Fuarı'nın, 1-5 Şubat 2023 tarihlerinde, Kişinev'deki Moldexpo Uluslararası Fuar Merkezi'nde düzenleneceği bildirilmektedir. 

Fuarın 1 Şubat 2023 Çarşamba günündeki resmi açılışına Moldovalı hükümet yetkilileri, diplomatik misyon temsilcileri, girişimciler ve farklı ülkelerden iş insanlarının katılacağı ifade edilmekte olup, aynı gün bir İş Forumu da düzenleneceği belirtilmektedir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.