Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTB Başkanı Salaş’tan Üç aylar ve Regaib Kandili mesajı

NEVŞEHİR 22.01.2023 - 16:30, Güncelleme: 22.01.2023 - 16:30
 

NTB Başkanı Salaş’tan Üç aylar ve Regaib Kandili mesajı

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, üç ayların başlangıcı vesilesi ile bir mesaj yayımladı.
  Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş Üç Aylar ve Regaib Kandili mesajı yayımladı. Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş Üç Aylar ve Regaib Kandilini kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: “Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Yarın Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Receb ayının ilk gününü idrak edeceğiz. 26 Ocak gecesi ise Regâib Gecesi bizleri beklemektedir. Başkan Salaş mesajında: “Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yer ve önemi olan mübarek üç aylara kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Üç aylar; rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu, yaşanan onca sıkıntı ve karmaşanın yumuşaması için de değerli bir imkan sunacaktır. Bu aylar sevgi, şefkat, merhamet, kardeşlik, birlik ve beraberlik hislerimizin, dini duygularımızın yoğunlaştığı kutlu zaman dilimleridir. Üç aylar ve içerisinde bulunan mübarek gecelerden nasiplenmek, Yüce Rabbimizin hikmetiyle buluşma ve rızasını kazanma adına eşsiz bir fırsattır. Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını Allah'a yakınlaştıran çok önemli günlerdir. Dolayısıyla rahmet, bereket ve mağfiret dolu bu günleri müminlere açılmış bir fırsat kapısı olarak bilerek bu gün ve geceleri Rabbimizin rızasını kazanmak için vesile kılalım. Bu mübarek günler, hayırlı amel ve güzel davranışlarla değerlendirildiği ölçüde, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Yüce Rabbimiz üç ayları layıkıyla geçirip feyiz ve bereketinden olabildiğince istifade edebilmeyi cümlemize nasip eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve bütün İslam âleminin Regaib Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin ve mübarek üç ayların birlik ve dirliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.” ifadelerini kullandı.
Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, üç ayların başlangıcı vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

 

Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş Üç Aylar ve Regaib Kandili mesajı yayımladı.

Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş Üç Aylar ve Regaib Kandilini kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Yarın Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Receb ayının ilk gününü idrak edeceğiz. 26 Ocak gecesi ise Regâib Gecesi bizleri beklemektedir.

Başkan Salaş mesajında: “Manevi hayatımızda ayrıcalıklı bir yer ve önemi olan mübarek üç aylara kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Üç aylar; rahmet, mağfiret ve bereket kapılarının ardına kadar açık olduğu, yaşanan onca sıkıntı ve karmaşanın yumuşaması için de değerli bir imkan sunacaktır.

Bu aylar sevgi, şefkat, merhamet, kardeşlik, birlik ve beraberlik hislerimizin, dini duygularımızın yoğunlaştığı kutlu zaman dilimleridir. Üç aylar ve içerisinde bulunan mübarek gecelerden nasiplenmek, Yüce Rabbimizin hikmetiyle buluşma ve rızasını kazanma adına eşsiz bir fırsattır. Böylesi günler kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı artıran ve biz kullarını Allah'a yakınlaştıran çok önemli günlerdir.

Dolayısıyla rahmet, bereket ve mağfiret dolu bu günleri müminlere açılmış bir fırsat kapısı olarak bilerek bu gün ve geceleri Rabbimizin rızasını kazanmak için vesile kılalım.

Bu mübarek günler, hayırlı amel ve güzel davranışlarla değerlendirildiği ölçüde, kazançlı ve bereketli zaman dilimlerine dönüşecektir. Yüce Rabbimiz üç ayları layıkıyla geçirip feyiz ve bereketinden olabildiğince istifade edebilmeyi cümlemize nasip eylesin.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin ve bütün İslam âleminin Regaib Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin ve mübarek üç ayların birlik ve dirliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.