Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTB Başkanı Salaş, İl Müftüsü Güzel'i ziyaret etti

NEVŞEHİR 11.01.2023 - 18:33, Güncelleme: 11.01.2023 - 18:33
 

NTB Başkanı Salaş, İl Müftüsü Güzel'i ziyaret etti

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve beraberindeki heyet Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
  Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yücel Erdoğan ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Borsa Başkanı Salaş, Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Nevşehir'e hayırlı olması temennisinde bulundu.   Borsa heyetinin nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Kazım Güzel, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak toplumu dini konuda aydınlatma görevi, bizlere verilen bir görev. Bu çerçevede Nevşehir'e İl Müftüsü olarak atandım. Allah’ın izniyle bizler de görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağız. Bugünde Nevşehir'e önemli hizmetler sunan NTB Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Havalı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yücel Erdoğan ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan bizleri ziyaret ettiler, mutlu ettiler. Bu onurlandıran ziyaretten dolayı kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.
Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Mehmet Havalı ve beraberindeki heyet Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Nevşehir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Havalı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yücel Erdoğan ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan'ın da hazır bulunduğu ziyarette Borsa Başkanı Salaş, Nevşehir İl Müftüsü Kazım Güzel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Nevşehir Ticaret Borsası (NTB) Başkanı İbrahim Salaş, "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Nevşehir'e hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Borsa heyetinin nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Kazım Güzel, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak toplumu dini konuda aydınlatma görevi, bizlere verilen bir görev. Bu çerçevede Nevşehir'e İl Müftüsü olarak atandım. Allah’ın izniyle bizler de görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olacağız. Bugünde Nevşehir'e önemli hizmetler sunan NTB Başkanı İbrahim Salaş, Meclis Başkanı Havalı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yücel Erdoğan ve Genel Sekreter Uğur Aydoğan bizleri ziyaret ettiler, mutlu ettiler. Bu onurlandıran ziyaretten dolayı kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.