Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirli öğretmenlerden Adıyaman’a yardım eli

GÜNCEL 07.02.2023 - 21:34, Güncelleme: 07.02.2023 - 21:34
 

Nevşehirli öğretmenlerden Adıyaman’a yardım eli

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yardım çalışmalarına Nevşehirli öğretmenler büyük destek verdi.
  Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 şiddetinde meydana gelen deprem sonrasında 10 ilde yıkımlar meydana geldi. Depremden en fazla etkilenen iller arasında yer alan Adıyaman ve Besni ilçesine Nevşehirli öğretmenler yardım kampanyası düzenledi. Nevşehir’de öğretmenler Adıyaman ve Besni ilçesine gönderilmek üzere 50 bin adet su, 10 bin adet ekmek ve günlük 5 bin kişiye yarından itibaren seyyar mutfak kurulması için destek verdi. Milli Eğitim Müdürü Memet Polat açıklamasında, “Nevşehirli öğretmenler Besni için canla başla çalışıyor. Emeğinize sağlık, hepinize çok teşekkür ederim. 50 bin adet su, 10 bin adet ekmek ve günlük 5 bin kişiye yarın sıcak yemek için seyyar mutfak kuruyoruz” dedi.  
Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yardım çalışmalarına Nevşehirli öğretmenler büyük destek verdi.

 

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 şiddetinde meydana gelen deprem sonrasında 10 ilde yıkımlar meydana geldi. Depremden en fazla etkilenen iller arasında yer alan Adıyaman ve Besni ilçesine Nevşehirli öğretmenler yardım kampanyası düzenledi. Nevşehir’de öğretmenler Adıyaman ve Besni ilçesine gönderilmek üzere 50 bin adet su, 10 bin adet ekmek ve günlük 5 bin kişiye yarından itibaren seyyar mutfak kurulması için destek verdi.

Milli Eğitim Müdürü Memet Polat açıklamasında, “Nevşehirli öğretmenler Besni için canla başla çalışıyor. Emeğinize sağlık, hepinize çok teşekkür ederim. 50 bin adet su, 10 bin adet ekmek ve günlük 5 bin kişiye yarın sıcak yemek için seyyar mutfak kuruyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.