Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’in En Küçük Umrecisi

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.01.2014 - 20:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’in En Küçük Umrecisi

Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile İlimizden Öğretmen ve Öğrenci Turunda umre ibadetini yapmak üzere, kutsal topraklara gidecek olan kutsal toprak yolcularını bilgilendirmek amacıyla, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından seminerler düzenlendi. 04-07 Ocak 2014 tarihleri arasında Merkez Fatma Hatun Camiinde düzenlenen seminerlerde İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcıları A. Celalettin Altunkaya, Nazım Haksever ve Yaşar Bolat umrecilere önemli bilgiler verdi.   Din görevlilerinin de hazır bulunduğu, yaklaşık 170 umrecinin izlediği seminere, turun en küçük umreci adayı Eva Eraslan’da katıldı.   24-28 Ocak-03 Şubat 2013 tarihleri arasında 10 Günlük programla kutsal toprakları ziyaret edecekler içerisinde, annesinin yanında bulunan turun küçük umreci adayı 5 yaşındaki Eva Eraslan, umrecilerin ve müftülük personelinin gözdesi oldu.   Umreci adaylarının arasında bulunan Eva Eraslan, İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün hayır duasını aldı. Seminerde annesinin yanında bulunan Eva Eraslan, Müftü Öztürk ve Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya ile görüşerek, kendisinin de umreye gideceğini söyledi. Müftü Öztürk ve Yardımcı Altunkaya, küçük umreci adayı Eva Eraslan’ı ve annesini tebrik etti. Küçük umrecinin Annesi Nermin Eraslan’da, hayırlı bir evlat olması için dua etti. 
Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile İlimizden Öğretmen ve Öğrenci Turunda umre ibadetini yapmak üzere, kutsal topraklara gidecek olan kutsal toprak yolcularını bilgilendirmek amacıyla, Nevşehir İl Müftülüğü tarafından seminerler düzenlendi.
04-07 Ocak 2014 tarihleri arasında Merkez Fatma Hatun Camiinde düzenlenen seminerlerde İl Müftüsü Yakup Öztürk, Müftü Yardımcıları A. Celalettin Altunkaya, Nazım Haksever ve Yaşar Bolat umrecilere önemli bilgiler verdi.
 
Din görevlilerinin de hazır bulunduğu, yaklaşık 170 umrecinin izlediği seminere, turun en küçük umreci adayı Eva Eraslan’da katıldı.
 
24-28 Ocak-03 Şubat 2013 tarihleri arasında 10 Günlük programla kutsal toprakları ziyaret edecekler içerisinde, annesinin yanında bulunan turun küçük umreci adayı 5 yaşındaki Eva Eraslan, umrecilerin ve müftülük personelinin gözdesi oldu.
 
Umreci adaylarının arasında bulunan Eva Eraslan, İl Müftüsü Yakup Öztürk’ün hayır duasını aldı. Seminerde annesinin yanında bulunan Eva Eraslan, Müftü Öztürk ve Müftü Yardımcısı A. Celalettin Altunkaya ile görüşerek, kendisinin de umreye gideceğini söyledi. Müftü Öztürk ve Yardımcı Altunkaya, küçük umreci adayı Eva Eraslan’ı ve annesini tebrik etti.
Küçük umrecinin Annesi Nermin Eraslan’da, hayırlı bir evlat olması için dua etti. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.