Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’e 85 doktor ataması yapıldı

SAĞLIK 13.09.2023 - 19:25, Güncelleme: 13.09.2023 - 19:25
 

Nevşehir’e 85 doktor ataması yapıldı

Sağlık Bakanlığı tarafından Nevşehir ve ilçelerde görev yapmak üzere 85 doktor atandı. Ataması yapılan doktorların 20 gün içerisinde görevlerine başlaması bekleniyor.
  Sağlık Bakanlığı tarafından 112.Dönem Hizmet Yükümlülüğü münhal kadroları kuraları bugün çekildi. Çekilen kura ile birlikte Nevşehir il geneline 85 doktor ataması yapılırken Devlet Hastanesi’ne ise 5 Uzman Hekim 33 pratisyen atandığı öğrenildi. Nevşehir Devlet Hastanesi’ne Acil Tıp, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, İç Hastalıkları, Üroloji dalında Uzman Hekim atanırken 33 ise pratisyen hekim atandı. Nevşehir’e atanan doktorların 15 ila 20 gün içerisinde görevlerine başlaması bekleniyor.
Sağlık Bakanlığı tarafından Nevşehir ve ilçelerde görev yapmak üzere 85 doktor atandı. Ataması yapılan doktorların 20 gün içerisinde görevlerine başlaması bekleniyor.

 

Sağlık Bakanlığı tarafından 112.Dönem Hizmet Yükümlülüğü münhal kadroları kuraları bugün çekildi. Çekilen kura ile birlikte Nevşehir il geneline 85 doktor ataması yapılırken Devlet Hastanesi’ne ise 5 Uzman Hekim 33 pratisyen atandığı öğrenildi.

Nevşehir Devlet Hastanesi’ne Acil Tıp, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göğüs Hastalıkları, İç Hastalıkları, Üroloji dalında Uzman Hekim atanırken 33 ise pratisyen hekim atandı.

Nevşehir’e atanan doktorların 15 ila 20 gün içerisinde görevlerine başlaması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.