Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de yine deprem meydana geldi

GÜNCEL 06.02.2023 - 14:04, Güncelleme: 06.02.2023 - 14:04
 

Nevşehir’de yine deprem meydana geldi

Merkez üssü Kahramanmaraş ilçesine bağlı Elbistan’da meydana gelen 7,6 şiddetindeki deprem Nevşehir’de de hissedildi.
  Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 7,6 şiddetinde meydana gelen deprem Nevşehir’de de şiddetli şekilde hissedildi. Nevşehir’de yaşanan deprem korkusu vatandaşları sokağa dökerken kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ise tedbir amaçlı dışarı çıktı. Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan olan deprem ilimizde de hissedildi. Şu ana kadar kurumlarımıza intikal eden bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın duyarlı olması ve resmi kurumlar tarafından yapılacak açıklamaları dikkate alması önemle rica olunur” denildi.
Merkez üssü Kahramanmaraş ilçesine bağlı Elbistan’da meydana gelen 7,6 şiddetindeki deprem Nevşehir’de de hissedildi.

 

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 7,6 şiddetinde meydana gelen deprem Nevşehir’de de şiddetli şekilde hissedildi. Nevşehir’de yaşanan deprem korkusu vatandaşları sokağa dökerken kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlar ise tedbir amaçlı dışarı çıktı.

Nevşehir Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Merkez üssü Kahramanmaraş Elbistan olan deprem ilimizde de hissedildi. Şu ana kadar kurumlarımıza intikal eden bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın duyarlı olması ve resmi kurumlar tarafından yapılacak açıklamaları dikkate alması önemle rica olunur” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.