Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nevşehir'de yağma suçundan 3 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 13.11.2023 - 12:28, Güncelleme: 13.11.2023 - 12:28
 

Nevşehir'de yağma suçundan 3 kişi tutuklandı

Nevşehir’de 'Yağma-Silahla Kasten Yaralama ve Mala Zarar Verme' suçlarına karışan 3 kişi tutuklandı.
  Edinilen bilgiye göre Nevşehir'de 'Yağma-Kasten Yaralama -Mala Zarar Verme' suçlarının failleri Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucunda kısa sürede yakalandı. Yapılan adli aramada olayda kullanılan 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet havalı tabanca, 1 adet havalı tüfek, 4 adet şarjör, 2 adet av fişeği, 1 adet kasatura (bıçak), 1 adet kelepçe ve çok sayıda muhtelif tabanca ve tüfek parçaları ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheli şahıstan 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken Ö.İ., E.K. ve İ.Ö çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.
Nevşehir’de 'Yağma-Silahla Kasten Yaralama ve Mala Zarar Verme' suçlarına karışan 3 kişi tutuklandı.

 

Edinilen bilgiye göre Nevşehir'de 'Yağma-Kasten Yaralama -Mala Zarar Verme' suçlarının failleri Nevşehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titiz çalışması sonucunda kısa sürede yakalandı. Yapılan adli aramada olayda kullanılan 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet havalı tabanca, 1 adet havalı tüfek, 4 adet şarjör, 2 adet av fişeği, 1 adet kasatura (bıçak), 1 adet kelepçe ve çok sayıda muhtelif tabanca ve tüfek parçaları ele geçirildi.

Yakalanarak gözaltına alınan 4 şüpheli şahıstan 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken Ö.İ., E.K. ve İ.Ö çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.